Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna Dla Kobiet i nie tylko
Wszystko dla kobiet i o kobietach

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

reklama dla firmy
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna -> Polityka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mieszanka
Nowicjusz

PostWysłany: Wto Lis 24, 2020 19:51    Temat postu: reklama dla firmy Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie. Czy znacie może jakieś sprawdzone sposoby reklamy swojej działalności? Ja się właśnie zastanawiam, czy takie usługi wydruku będą do tego przydatne... Co o tym myślicie? Z góry wielkie dzięki za porady i sugestie poczko
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Lis 24, 2020 19:51    Temat postu:

Powrót do góry
kawusia
Forumholik

PostWysłany: Sro Lis 25, 2020 21:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bez wątpienia najlepsze będzie to, jeśli zdecydujesz się na marketing internetowy. Jest on najbardziej skuteczną formą reklamy, bo od razu działa. Ludzie spędzają masę czasu w sieci, szukając między innymi informacji o konkretnych usługach itp. Dlatego zleć kampanię agencji http://urbancom.pl/ która już za Ciebie wszystko ogarnie co należy.
Powrót do góry
Kamfora
Nowicjusz

PostWysłany: Pią Gru 04, 2020 09:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W dobie Internetu, możliwości reklamowania swoich usług i firmy jest pełno, można łączyć wiele metod, nawet skrajnie różnych i osiągać ciekawe rezultaty. Ciekawą sprawą jest marketing 360, tutaj http://tygrysybiznesu.com.pl/czym-jest-marketing-360-i-czego-mozesz-oczekiwac-od-agencji-marketingowej/ można więcej o tym poczytać.
Powrót do góry
kubeczek
Nowicjusz

PostWysłany: Pon Gru 14, 2020 18:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tylko i wyłącznie reklama internetowa. Bo w tradycyjne formy reklamowania nie ma co się bawić, bo one już dawno przeszły do lamusa. Sama zleciłam kilka miesięcy temu przeprowadzenie kampanii profesjonalnej agencji http://agencjalightup.pl/ , którą znam z polecenia. Świetnie się spisują i jestem przekonana, że jeszcze się do nich odezwę w najbliższym czasie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
meksi23
Forumholik

PostWysłany: Pią Gru 18, 2020 19:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Reklama jest bardzo istotną sprawą, warto realizować ją w internecie. Daje to fajne zasięgi dla firm i nowych klientów. Przydać może się pozycjonowanie, a z tym to najlepiej się zgłosić do jakiejś dobrej firmy, która się tym zajmuje np. Webrange.
Powrót do góry
Roszponka
Nowicjusz

PostWysłany: Pon Gru 28, 2020 10:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Taką pracą u podstaw marketingu strony internetowej, powinno być pozycjonowanie i optymalizacja strony. Od tego się zaczyna. Tutaj https://lepszymarketing.pl/oferta/seo/slownik-seo/black-hat-seo/ naprawdę warto zaglądać i czytać artykuły, dużo przydatnej wiedzy na ten temat
Powrót do góry
Malwina
Nowicjusz

PostWysłany: Pon Gru 28, 2020 14:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uważam, że świetną i nowoczesną formą marketingu są teraz programy lojalnościowe. Pomagają one budować grono stałych klientów, a tacy zazwyczaj są najbardziej dochodowi. Jednocześnie można w tym przypadku nawiązać współpracę z inną, niekonkurencyjną marką co zmniejszy koszty takiego programu, a jednocześnie znacznie zwiększy jego zasięg. Na tej stronie dokładnie wyjaśniono zasady i cel takiego programu https://www.motivationdirect.pl/wpisy-na-blogu/partnerskie-programy-lojalnosciowe-czyli-sposob-na-aktywizacje-klientow,911
Powrót do góry
Reklama
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Mar 06, 2021 03:37    Temat postu: Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Liczby Fibonacciego na rynku FOREX, czyli Harmonic Trading bez tajemnic
Powrót do góry
karolmis12
Forumholik

PostWysłany: Czw Mar 11, 2021 14:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jezeli zastanawiacie sie nad formą reklamy, to osobiście chciałbym Wam polecić reklamy świetlne Wrocław. Na stronie możecie zamówić podświetlane kasetony oraz szyldy, które doskonale sprawdzają sie zwłaszcza nocą.
Powrót do góry
kaizenowa
Nowicjusz

PostWysłany: Pon Mar 15, 2021 10:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dla mnie prawdziwymi królami reklamy są filmy reklamowe. Nic tak dobrze nie przyciąga uwagi klientów, jak one, a przy ich tworzeniu możliwości są naprawdę nieskończone.
Powrót do góry
nastka8
Nowicjusz

PostWysłany: Sro Kwi 28, 2021 13:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobrym sposobem na reklamę zewnętrzną jest maszt flagowy, np. kompozytowy, czy aluminiowy. Takie realizacje wykonuje https://www.maszty.com.pl/ gdzie możecie zastosować ten rodzaj reklamy jako nowoczesny nośnik.
Powrót do góry
natala
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Cze 23, 2021 23:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A wiecie jak działają google wizytówki? Jeśli nie, to myślę, że warto poczytać sobie na ten temat. Takie darmowe rozwiązanie przynosi bowiem naprawdę wiele korzyści. Przede wszystkim klienci bez problemu trafią do waszej siedziby czy też na stronę internetową. Pomyślcie koniecznie o tego typu formie reklamy. Niewątpliwie można w ten sposób wiele zyskać.
Powrót do góry
aeroforce
Nowicjusz

PostWysłany: Nie Cze 27, 2021 13:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pamiętaj o tym, że najwazniejsze jest pierwsze wrażenie u potencjalnego klienta. Powinieneś na początku zadbać o spójny i nowoczesny wizerunek marki, który pomoże zbudować pozytywne emocje u klienta i spowoduje, że to właśnie Twoja firma zostanie wybrana do współpracy. Tego typu tematami zajmuje się agencja kreatywna która przeprowadzi Cie w tym procesie od początku do końca.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
lena89899
Forumholik

PostWysłany: Nie Lip 25, 2021 22:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Miałam z tym spory problem, bo najskuteczniejszy jest marketing internetowy a tu mam spore braki. Zaufałam firmie https://www.vd.pl/pozycjonowanie-stron/ , którzy to po zapoznaniu się z moją firmą i oczekiwaniami zaproponowali mi pozycjonowanie. Odpowiednie miejsca i dobrane słowa sprawiły, że widzę wzrost zapytań i to dość spory.
Powrót do góry
lexa
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Lip 28, 2021 13:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy kojarzycie może firmę https://fesido.pl/grafika-dwuwymiarowa ? Pytam, ponieważ zauważyłam, że oni zajmują się różnymi projektami graficznymi. U nich można zamówić ciekawe koncepcje graficzne na broszury, ulotki, katalogi i różne inne elementy reklamowe... Wydaje mi się, że opłaca się skorzystać z ich oferty.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sro Lip 28, 2021 13:39    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna -> Polityka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4
Skocz do: