| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
taniadieta Nowicjusz
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 22, 2021 17:02 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
justa Forumholik
|
Wysłany: Czw Mar 25, 2021 09:20 Temat postu: |
|
|
| Poczytaj koniecznie o planowanej przemianie materii. Mnie właśnie ten sposób pomógl pozbyć się zbędnych kilogramów. Chyba na ten stronie https://cateromarket.pl/blog/ppm-swiadome-odzywianie ten temat jest najlepiej opisany, od a do z. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Krasula Nowicjusz
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adaa Forumholik
|
Wysłany: Sob Maj 01, 2021 10:37 Temat postu: |
|
|
Jeżeli skuteczna Dieta pudełkowa Łódź to na pewno warto sprawdzić SportFoodBox z którego korzystam i naprawdę jestem pod wrażeniem zarówno jakości, propozycji (wege, classic i nowości Sirt Food). Na ich stronie internetowej znajdziecie dokładne informacje w tym także menu na cały przyszły tydzień. Dla mnie super opcja, która w ogóle mi się nie nudzi  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nika95 Nowicjusz
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Akarka Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Maj 12, 2021 10:57 Temat postu: |
|
|
tez bym chciala schudnac troche, w sumie tak mysle 8 do 10 kilo maks, najlepiej do wakacji chociaz wiem ze szybko to nie zdrowo na dietach sie nie najadam wiec to odpada, ruchu mam niewiele bo nie mam czasu i nie wiem co zrobic  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
unika Forumholik
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Olkka Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2021 21:20 Temat postu: |
|
|
| Mnie się udało dzięki Wygodnejdiecie. Zapewniają mi 5 posiłków dziennie. Jedzonko jest smaczne, odpowiednio doprawione, kolorowe, świeże i urozmaicone dzięki czemu dieta się nie nudzi i znacznie łatwiej na niej wytrwać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kubcia Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Maj 17, 2021 21:59 Temat postu: |
|
|
akarka diety nie są od najadania się dieta to odpowiednio zbilansowane posilki ktore zapewnia ci uczucie sytosci a jednoczesnie uzupelniaja wszystkie niezbedne mineraly i witaminy. probowalas zwyklych diet czy jakies shake czy koktajle? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Akarka Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Maj 18, 2021 17:33 Temat postu: |
|
|
| probowalam tylko diet i liczenia kalorii, nie wierze w dzialanie tych super hiper drogich koktajli |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kubcia Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Maj 19, 2021 21:00 Temat postu: |
|
|
Akarka znam to tez kiedys nie wierzylam, myslalam ze to zwykle naciaganie na kase ale kolezanka mi zachwalila i widzialam u niej efekty wiec tez sie zdecydowalam. kupilam pakiet na 4 tygodnie z https://chiashake.pl/ i w szoku jestem ze mozna tak szybko ale przede wszystkim zdrowo chudnac. nie jestem glodna, nie podjadam, koktajle sa smaczne, nalesniki jeszcze lepsze  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Amelka Forumholik
|
Wysłany: Pią Maj 28, 2021 21:46 Temat postu: |
|
|
| Zawsze uważam, że jak ktoś nie potrafi sobie sam dać rady to powinien iśc do dietetyka, w przychodni Nasz Lekarz w Toruniu można skorzystać z porady dietetyka. Moja koleżanka schudła 15 kg, dzięki diecie jaką dobrał jej dietetyk. Bardzo jest zadowolona. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
hossen Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Cze 18, 2021 09:51 Temat postu: |
|
|
Koleżanka na koniec maja podesłała mi stronę https://dobrenarty.pl/rolki/rolki-dla-doroslych/ i mówi dawaj kupimy sobie rolki nie namęczymy się a schudniemy i to dobra zabawa jest. Wiecie co? Teraz mija 3 tydzień jak jeździmy regularnie tak nam się to spodobało. Super zabawa połączona z aktywnością fizyczną polecam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
paszecka Forumholik
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2021 09:26 Temat postu: |
|
|
Też myślę, że w tym przypadku to dieta pudełkowa sprawdzi się najlepiej Jak nie macie namiaru na żadną sprawdzoną firmę z okolicy, to możecie sobie sprawdzić ofertę https://bodychief.pl/dieta-pudelkowa/pruszkow Mają różne diety, np eliminacyjne, czy sportowe. Na pewno każdy wybierze u nich idealną opcję dla siebie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
blankaguzek97 Nowicjusz
|
Wysłany: Pią Lip 02, 2021 15:36 Temat postu: |
|
|
| Też zastanawiam się nad zakupem diety. Słyszałam dużo dobrych opinii o LOVE Catering, który można znaleźć na https://lovecatering.pl/. Korzystał ktoś z was? Oferta mi się podoba ze względu na szeroki wybór diet np. bez mięsa czy glutenu. Musiałabym skorzystać z porady dietetyka, który dobrałby dla mnie odpowiednią kaloryczność. Podobno ich kucharzem jest Darek Sosnowski, który swoje doświadczenie zdobywał w restauracjach nagrodzonych gwiazdkami Michelin w całej Europie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lip 02, 2021 15:36 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |