Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna Dla Kobiet i nie tylko
Wszystko dla kobiet i o kobietach

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dobry ginekolog
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna -> Urodziny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
panda90
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Maj 22, 2020 13:19    Temat postu: Dobry ginekolog Odpowiedz z cytatem

Macie namiary na jakiegoś sprawdzonego ginekologa z Wrocławia ? Z czyich usług korzystacie ? razem ze znajomą szukamy jakiegoś dobrego ginekologą. Kilka osób polecało nam to miejsce https://femimea.pl , ale może ktoś z was jeszcze je zna i powie nam coś na ich temat ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Maj 22, 2020 13:19    Temat postu:

Powrót do góry
Reklama
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Mar 06, 2021 00:29    Temat postu: Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Liczby Fibonacciego na rynku FOREX, czyli Harmonic Trading bez tajemnic
Powrót do góry
Gruszka95
Forumholik

PostWysłany: Czw Mar 11, 2021 10:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo ważne będzie to, by od razu trafić na osoby, które realnie będą w stanie Wam pomóc. Jeśli i Was dopadła tokofobia, to zamiast zwlekać, powinnyście od razu wybrać się do Psychomedic. W https://psychomedic.pl/tokofobia-zaswiadczenie-cesarskiego-ciecia/ uzyskacie u nich też wsparcie psychologiczne, które jednak w ciąży może okazać się kluczowe.
Krasula
Nowicjusz

PostWysłany: Czw Kwi 15, 2021 18:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam namiary na dobrego ginekologa ale nie z Wrocławia tylko z Warszawy. Ten gabinet https://www.gabinetusg.com.pl/ juz tylu znajomych mi poleciło że ja na pewno bym się dwa razy nie zastanawiała. Doświadczeni lekarze, duże doświadczenie i bardzo duży szereg badań USB. Sprawdź sobie ich stronę. Jest tam podana ich dokładna lokalizacja, różne informacje i rodzaj badań.
Powrót do góry
marianna1
Forumholik

PostWysłany: Pią Cze 25, 2021 12:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam bardzo dobrego ginekologa, mogę dać namiary na niego. Przy problemach z suchością pochwy w trakcie ciąży i po niej zalecił mi globulki nawilżające Vagisan Cremolum. Jestem z nich bardzo zadowolona. Nawilżają i natłuszczają, nie zawierają hormonów. Można je stosować także w ciąży.
Powrót do góry
Mali_nowa
Forumholik

PostWysłany: Pią Lip 16, 2021 09:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiecie jaki to dla mnie dobry ginekolog? Taki z nowoczesną wiedzą i porządnym sprzętem, długo starałam się o dziecko i trochę tych gabinetów zwiedziłam. Ostatnio moja koleżanka z czasów podstawówki otworzyła swoją praktykę (jaka szkoda, że dopiero teraz) i opowiadała jak ciężko zyskać zaufanie pacjentów, nie mówiąc jak znaleźć dobrego dostawcę np. narzędzi ginekologicznych. Wiem, że koniec końców korzysta z usług tej grupy https://www.grupa-anmar.pl/elite/narzedzia-lekarskie/ginekologia/.
Powrót do góry
lena89899
Forumholik

PostWysłany: Pon Sie 30, 2021 20:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W ciąży bałam się czy z dzieckiem jest wszystko w porządku, no i czy dobrze się rozwija. Z czasem niepokój słabł, ale bardzo uspokoiło mnie wykonanie badania wolnego płodowego dna które nie wykazało nieprawidłowości. Takie badanie nie zagraża dziecku, do wykonania wystarczy próbka krwi matki. Polecam bardzo.
Powrót do góry
ósemka
Forumholik

PostWysłany: Sob Wrz 04, 2021 19:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ze swojego ginekologa jestem bardzo zadowolona. Jest bardzo dobrym specjalistą i taki z podejściem, o wszystko zawsze mogę go zapytać i wiem, że odpowie. Też dobrał mi pierwszą antykoncepcję na stałe, belarę dokładnie. Nawet nie miałam zbyt dokuczliwych skutków ubocznych na początku. Dużo więcej przyjemności czerpię teraz z seksu.
Powrót do góry
Rostka
Nowicjusz

PostWysłany: Czw Wrz 30, 2021 12:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli potrzebujecie specjalistycznej pomocy ginekologicznej to polecam klinika Stonava, bardzo nowoczesna klinika, świetni ginekolodzy w ogromną wiedzą
Powrót do góry
Peggy
Forumholik

PostWysłany: Wto Sty 11, 2022 15:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O widzicie grunt to trafić w dobre ręce. Ja u siebie mam podobnie w Białymstoku i mam swoją ginekolog dr Annę Kluz-Kowal w gabinecie przy ulicy Niedźwiedziej. Miałam cysty i Pani doktor zareagowała bez ingerencji chirurgicznej. Opiekowała się mną troskliwie także podczas obu moich ciąż https://gabinetginekologicznybialystok.pl/uslugi/prowadzenie-ciazy Jestem jej bardzo wdzięczna.
Powrót do góry
Kleo
Nowicjusz

PostWysłany: Wto Sty 18, 2022 22:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam już od dawna stałego lekarza, który przywitał na świecie trójkę moich dzieciaczków. To Pan doktor Blitka z Żar, gabinet znajduje się przy Partyzantów 4, a tutaj macie namiary na stronę www: https://www.lekarz.com.pl/o-mnie Na pewno można liczyć na troskliwą opiekę i profesjonalną, szczegółową diagnostykę niezależnie od skomplikowania problemu, z którym się zgłaszacie. Pełen empatii lekarz.
Powrót do góry
zenka
Forumholik

PostWysłany: Pią Sty 21, 2022 13:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja to wam powiem że każdy dobry lekarz powinien zainwestować w wygodne dobrej jakości odzieże do noszenia. Tutaj https://odziezdlamedyka.pl/brand/7-iguanamed można takie nabyć w dobrej cenie, sprawdzcie ich ofertę bo jest naprawdę dobra.
Powrót do góry
Annna9222
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Sty 26, 2022 23:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W stolicy w centrum Babka Medica - https://babkamedica.pl przyjmuje pani Siemion Małgorzata . Ja uważam, że jest naprawdę dobrym ginekologiem i też miła z niej kobieta. Prowadziła moją ciążę i wszystko w porządku. Jest zainteresowana pacjentką, badania są dokładne. Nie mogę złego słowa na jej temat powiedzieć, więc polecam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
betkaa
Nowicjusz

PostWysłany: Pią Kwi 15, 2022 21:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja chodzę do ginekologa prywatnie. Szukałam jak najlepszego specjalisty, zwłaszcza, że miałam długo problem z doborem antykoncepcji, dopiero obecny lekarz przekonał mnie do tabletek. Mam teraz drovelis i naprawdę są dla mnie bardzo dobrze dobrane. Nie mam skutków ubocznych, czuję się naprawdę dobrze, nie tyję. Te tabletki nie działają też negatywnie na wątrobę i nie powodują zakrzepicy.
Powrót do góry
Marisa
Forumholik

PostWysłany: Pią Maj 13, 2022 08:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z całym sercem polecam dobry ginekolog wrocław prywatnie http://maciejzalewski.pl/ . Pan Doktor jest nie tylko profesjonalny, ale przy tym bardzo życzliwy. Cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania i tłumaczy. Wizyty przebiegały w przyjemnej atmosferze mimo że byłam pacjentką zagrożonej ciąży to i tak zawsze z wizyty wychodziłam zadowolona.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pią Maj 13, 2022 08:24    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna -> Urodziny Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4
Skocz do: