| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mieszanka Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2020 19:51 Temat postu: reklama dla firmy |
|
|
| Witam serdecznie. Czy znacie może jakieś sprawdzone sposoby reklamy swojej działalności? Ja się właśnie zastanawiam, czy takie usługi wydruku będą do tego przydatne... Co o tym myślicie? Z góry wielkie dzięki za porady i sugestie poczko |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2020 19:51 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kawusia Forumholik
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2020 21:21 Temat postu: |
|
|
| Bez wątpienia najlepsze będzie to, jeśli zdecydujesz się na marketing internetowy. Jest on najbardziej skuteczną formą reklamy, bo od razu działa. Ludzie spędzają masę czasu w sieci, szukając między innymi informacji o konkretnych usługach itp. Dlatego zleć kampanię agencji http://urbancom.pl/ która już za Ciebie wszystko ogarnie co należy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kamfora Nowicjusz
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kubeczek Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2020 18:36 Temat postu: |
|
|
| Tylko i wyłącznie reklama internetowa. Bo w tradycyjne formy reklamowania nie ma co się bawić, bo one już dawno przeszły do lamusa. Sama zleciłam kilka miesięcy temu przeprowadzenie kampanii profesjonalnej agencji http://agencjalightup.pl/ , którą znam z polecenia. Świetnie się spisują i jestem przekonana, że jeszcze się do nich odezwę w najbliższym czasie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
meksi23 Forumholik
|
Wysłany: Pią Gru 18, 2020 19:32 Temat postu: |
|
|
| Reklama jest bardzo istotną sprawą, warto realizować ją w internecie. Daje to fajne zasięgi dla firm i nowych klientów. Przydać może się pozycjonowanie, a z tym to najlepiej się zgłosić do jakiejś dobrej firmy, która się tym zajmuje np. Webrange. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Roszponka Nowicjusz
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Malwina Nowicjusz
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama Przyjaciel forum
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
karolmis12 Forumholik
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2021 14:39 Temat postu: |
|
|
| Jezeli zastanawiacie sie nad formą reklamy, to osobiście chciałbym Wam polecić reklamy świetlne Wrocław. Na stronie możecie zamówić podświetlane kasetony oraz szyldy, które doskonale sprawdzają sie zwłaszcza nocą. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaizenowa Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Mar 15, 2021 10:25 Temat postu: |
|
|
| Dla mnie prawdziwymi królami reklamy są filmy reklamowe. Nic tak dobrze nie przyciąga uwagi klientów, jak one, a przy ich tworzeniu możliwości są naprawdę nieskończone. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nastka8 Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Kwi 28, 2021 13:38 Temat postu: |
|
|
| Dobrym sposobem na reklamę zewnętrzną jest maszt flagowy, np. kompozytowy, czy aluminiowy. Takie realizacje wykonuje https://www.maszty.com.pl/ gdzie możecie zastosować ten rodzaj reklamy jako nowoczesny nośnik. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natala Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Cze 23, 2021 23:26 Temat postu: |
|
|
| A wiecie jak działają google wizytówki? Jeśli nie, to myślę, że warto poczytać sobie na ten temat. Takie darmowe rozwiązanie przynosi bowiem naprawdę wiele korzyści. Przede wszystkim klienci bez problemu trafią do waszej siedziby czy też na stronę internetową. Pomyślcie koniecznie o tego typu formie reklamy. Niewątpliwie można w ten sposób wiele zyskać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aeroforce Nowicjusz
|
Wysłany: Nie Cze 27, 2021 13:14 Temat postu: |
|
|
| Pamiętaj o tym, że najwazniejsze jest pierwsze wrażenie u potencjalnego klienta. Powinieneś na początku zadbać o spójny i nowoczesny wizerunek marki, który pomoże zbudować pozytywne emocje u klienta i spowoduje, że to właśnie Twoja firma zostanie wybrana do współpracy. Tego typu tematami zajmuje się agencja kreatywna która przeprowadzi Cie w tym procesie od początku do końca. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lena89899 Forumholik
|
Wysłany: Nie Lip 25, 2021 22:07 Temat postu: |
|
|
| Miałam z tym spory problem, bo najskuteczniejszy jest marketing internetowy a tu mam spore braki. Zaufałam firmie https://www.vd.pl/pozycjonowanie-stron/ , którzy to po zapoznaniu się z moją firmą i oczekiwaniami zaproponowali mi pozycjonowanie. Odpowiednie miejsca i dobrane słowa sprawiły, że widzę wzrost zapytań i to dość spory. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lexa Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2021 13:39 Temat postu: |
|
|
| A czy kojarzycie może firmę https://fesido.pl/grafika-dwuwymiarowa ? Pytam, ponieważ zauważyłam, że oni zajmują się różnymi projektami graficznymi. U nich można zamówić ciekawe koncepcje graficzne na broszury, ulotki, katalogi i różne inne elementy reklamowe... Wydaje mi się, że opłaca się skorzystać z ich oferty. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2021 13:39 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |