Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna Dla Kobiet i nie tylko
Wszystko dla kobiet i o kobietach

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Przedszkole
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna -> Forumowe gry i zabawy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
olaf3333
Nowicjusz

PostWysłany: Pią Mar 05, 2021 17:05    Temat postu: Przedszkole Odpowiedz z cytatem

Każdej osobie która prowadzi przedszkole polecam skorzystać z bardzo dobrej oferty https://mojebambino.pl/6845/Aktywna-tablica-szkola-podstawowa . Sam z tej oferty skorzystałem i jestem z tego powodu bardzo zadowolony.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Mar 05, 2021 17:05    Temat postu:

Powrót do góry
kropka
Forumholik

PostWysłany: Pon Mar 29, 2021 11:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli prowadzicie przedszkole, lub planujecie otworzyć taką placówkę, musicie nie tylko zadbać o odpowiednie wyposażenie, ale także o smaczne, zdrowe jedzenie. Rodzicie teraz na to bardzo patrzą. Gdy nie macie własnej kuchni (a najczęściej teraz przedszkole kuchni nie prowadzą) to musicie wybrać sprawdzoną, godną zaufania firmę cateringową. U nas w przedszkolu jedzenie dowozi firma Smakuś - http://www.smakus.eu/ , która działa na terenie całego woj. mazowieckiego. Zajmuje się ona wyłącznie przygotowywaniem dań dla dzieci w placówka edukacyjnych. Dbają o wysoką jakość dań (przygotowują je tylko ze świeżych produktów, bez konserwantów i wzmacniaczy smaku), a także o to były dopasowane do potrzeb dzieci i by je im smakowały. Dzieci chętnie zjadają posiłki, a rodzice są zadowoleni.
Powrót do góry
lena89899
Forumholik

PostWysłany: Wto Kwi 27, 2021 21:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakie przedszkole polecacie?

___
najem długoterminowy
Powrót do góry
Marinek22
Nowicjusz

PostWysłany: Pią Kwi 30, 2021 02:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przedszkole mojego dziecka zaczęło korzystać z catering dziecięcy poznań . Na początku nie byłem przekonany czy to dobra decyzja. Aktualnie moje dziecko zaczęło chętniej jadać posiłki w przedszkolu, więc jestem finalnie zadowolony z tej zmiany.
Powrót do góry
Haneczka
Nowicjusz

PostWysłany: Sro Maj 05, 2021 07:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wybór przedszkola nie jest łatwy, ale można sobie go ułatwić uśmiech Polecam tutaj blog nauczycielki przedszkola gdzie takie tematy są właśnie poruszane i można znaleźć dobre porady.
Powrót do góry
AdasTas4
Nowicjusz

PostWysłany: Pią Maj 07, 2021 14:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się, że wybór przedszkola jest sporym wyzwaniem. Ja sobie pomogłem stroną http://swarzedzprzedszkole.pl/ . Znalazłem tam świetne porady co do wyboru przedszkola. Jest on również regularnie aktualizowany, więc warto do niego wracać.
Powrót do góry
lena89899
Forumholik

PostWysłany: Wto Cze 01, 2021 22:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakie przedszkole wybrać?

___
domki letniskowe w łazach
Powrót do góry
Vanessa77
Nowicjusz

PostWysłany: Nie Sie 01, 2021 00:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

[quote="lena89899"]Jakie przedszkole polecacie?

Tequestę na Białołęce - nasz synek uwielbia tam chodzić. Panie nauczycielki są przecudowne, to najlepsze ciocie pod słońcem. uśmiech
Powrót do góry
Rybnik007
Nowicjusz

PostWysłany: Sro Sie 04, 2021 16:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo polecam catering dla szkół poznań moje dzieciaki jeszcze nigdy nie zjadały wszystkiego z talerzy. Wszystko zmieniło się, kiedy zaczęliśmy korzystać z tego cateringu dla dzieci i szkół.
Powrót do góry
glej
Nowicjusz

PostWysłany: Czw Sie 19, 2021 10:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć, zastanawiam się gdzie zapisać dziecko do przedszkola, kojarzycie jakieś ciekawe? Na https://przedszkolekoziolki.pl/ znalazłem fajną ofertę przedszkola w mojej okolicy, co sądzicie na ten temat? Będę niezmiernie wdzięczny za pomoc i porady
Powrót do góry
Vanessa77
Nowicjusz

PostWysłany: Pią Paź 01, 2021 12:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

[quote="lena89899"]Jakie przedszkole wybrać?

Osobiście mogę polecić ci przedszkole anglojęzyczne Tequestę na Białołęce, Choć z tego, co się orientuję mają kilka placówek w całej Warszawie. Super miejsce dla dzieciaków, uczą się w kameralnych grupkach, mają ciekawe zajęcia przez co się nie nudzą i chętnie chodzą do przedszkola, dzięki temu nie mamy problemów z porannym wstawaniem uśmiech
Powrót do góry
Annna9222
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Paź 01, 2021 22:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli ktoś z Was szukałby odpowiedniego wyposażenia do przedszkola to koniecznie zerknijcie tutaj - https://mojebambino.pl/6811/Tablice . Warto zadbać o wszelkie możliwe pomoce edukacyjne dla dzieci, żeby mogły się prawidłowo rozwijać i spędzać czas w przedszkolu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
mirabelka
Forumholik

PostWysłany: Czw Gru 30, 2021 14:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wybór przedszkola jest bardzo ważny. Taka placówka musi zapewniać dziecku nie tylko bezpieczeństwo, ale i wszechstronny rozwój. W Warszawie polecam wam Niepubliczne Przedszkole Językowo-Sportowe Truskawkowe Pole. Tutaj https://www.npjs.warszawa.pl/ namiar na nich. Świetne warunki lokalowe. Wykwalifikowana i doświadczona kadra. Autorskie programy nauczania. Indywidualne podejście do każdego malucha. Akurat trwa rekrutacja.
Powrót do góry
Mali_nowa
Forumholik

PostWysłany: Czw Sty 13, 2022 08:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ilu rodziców tyle pewnie podejść do edukacji dzieci. Ja uważam, że świetną sprawą w obecnych czasach jest jak najszybsze wprowadzanie dzieciom drugiego języka. Oczywiście planujemy posłać z partnerem, Młodego do przedszkola dwujęzycznego, ale równocześnie myślimy o kursie angielskiego dla maluchów, najlepiej we Wrocławiu, bo mamy najbliżej. Znaleźliśmy sporo świetnych opinii o szkole językowej International house https://www.ih.com.pl/wroclaw/ i zastanawiamy się, czy ktoś z was może korzystał z ich zajęć i ma na ten temat jakąś wiedzę i opinię? Z góry za każdą dziękujemy! poczko
Powrót do góry
Tolaa
Forumholik

PostWysłany: Pon Sty 17, 2022 13:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli będziecie chcieli zabrać się za kompletowanie wyposażenia do swojego przedszkola to jak najbardziej mogę polecić Wam do sprawdzenia również ofertę przygotowaną przez https://mojebambino.pl/7370/Laboratoria-Przyszlosci u których będziecie mogli również znaleźć takie opcje jak specjalne laboratoria przyszłości aby dzieci mogły się rozwijać i poznawać świat z zupełnie innej strony Tym na pewno skutecznie przyciągnięcie zainteresowanie nowych rodziców. Pozdrawiam!
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Sty 17, 2022 13:06    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna -> Forumowe gry i zabawy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4
Skocz do: