| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kasia456 Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Maj 18, 2017 14:45 Temat postu: Świeczki, świeczuszki... |
|
|
Cześć
Nie ma porządnego wystroju mieszkania bez mnóstwa świec! Mogą być małe, duże, proste lub ozdobne. Grunt, że wszystkie nadają naszemu mieszkaniu ciepłej, wyjątkowej atmosfery. Jeśli szukacie więc dobrej hurtowni o szerokim asortymencie, gdzie będziecie mogły zaopatrzyć się w dobrej jakości, niedrogie świeczki, polecam serdecznie tę hurtownię: www
Udanych zakupów! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Maj 18, 2017 14:45 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
szorstkamia Nowicjusz
|
Wysłany: Pią Wrz 08, 2017 12:37 Temat postu: |
|
|
Uwielbiam świeczki zapachowe uwielbiam. Zawsze musi być ich kilka w moim domu  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lawenda Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2017 17:10 Temat postu: |
|
|
| Moja Siostra od kilku miesięcy sama tworzy świeczki. Przepiękne. W każdą wkłada ogromne serce. Każda indywidualna, każda z przesłaniem, każda niepowtarzalna. Mówię Wam super hobby. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Renni Nowicjusz
|
Wysłany: Sob Lut 24, 2018 00:24 Temat postu: |
|
|
| Uwielbiam świeczki! Mam i mase...najlepszy sprawiają klimat sam na sam z mężem....mmm i dodatkowo ten zapach |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Muminek Forumholik
|
Wysłany: Pią Lip 13, 2018 09:46 Temat postu: |
|
|
Świeczki ozdobne to jedna sprawa... a gdzie kupujecie świeczki na tort urodzinowy? Jeśli nie moglibyście znaleźć odpowiednich w sklepie stacjonarnym ,to polecam zajrzeć do sklepu Happenings.pl - znajdziecie tam nie tylko świeczki, ale również inne ozdoby urodzinowe Wybór jest naprawde szeroki, warto się rozejrzeć  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
paszecka Forumholik
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2018 22:06 Temat postu: |
|
|
Ja też lubię świeczki Dodają wnętrzom niepowtarzalnego charakteru i służą jako ozdoba. Mnie najbardziej podoba się, jak świeczki znajdują się w specjalnych świecznikach, na przykład takich jak tutaj https://www.eurofirany.com.pl/sklep-online/swieczniki-271. Swoją drogą, musiałabym kupić nowy świecznik. Który model podoba wam się najbardziej? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karolciama Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2019 12:53 Temat postu: |
|
|
| Zgadzam się z tym w 100%. Świeczki dodają wnętrzom niepowtarzalnego charakteru, a w zimowe wieczory sprawdzają się jako naturalne oświetlenie. Do tego uwielbiam zapachy, które możemy dobierać w zależności od naszych upodobań. Sprawdź sklep https://mentalether.pl/, gdzie mają kilkanaście modeli świec zapachowych do wyboru. Do tego są ręcznie robione i wyglądają obłędnie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KonradSkal Nowicjusz
|
Wysłany: Pią Wrz 27, 2019 12:49 Temat postu: |
|
|
| Za niedługo znów nadejdą święta. Sprynie jest kupic większość świątecznych dekoracji przed sezonem. U mnie w domu zawsze znajdą się girlandy na kominek. Od dziecka uwielbiałem dekoracje świąteczne i wszystko co świetom towarzyszy. Już nie moge się doczekać. Wydaje mi się, ze moje odczucia podziela wiele osób. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Milutka77 Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Lis 21, 2019 13:56 Temat postu: |
|
|
| O jakbym miała kominek to też bym go przystroiła w takie girlandy jak na amerykańskich filmach. No ale mam małe mieszkanie także tylko drobne dekoracje mi pozostają. A jeśli chodzi o prezenty to myślę, że dobrym pomysłem jest zamówić wideo od Mikołaja ze strony elfi zrobić niespodziankę nie tylko dzieciom ale też wszystkim domownikom |
|
| Powrót do góry |
|
 |
klonika Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Gru 18, 2019 21:52 Temat postu: |
|
|
| Milutka77 napisał: | | O jakbym miała kominek to też bym go przystroiła w takie girlandy jak na amerykańskich filmach. No ale mam małe mieszkanie także tylko drobne dekoracje mi pozostają. A jeśli chodzi o prezenty to myślę, że dobrym pomysłem jest zamówić wideo od Mikołaja ze strony elfi zrobić niespodziankę nie tylko dzieciom ale też wszystkim domownikom |
Kupić kominek to dziś nie problem, miejsca też nie trzeba dużo. Wiem, bo niedawno u mnie zagościł kominek w salonie i faktycznie jest przepięknie Tylko trzeba wybrać odpowiedni wkład kominowy (jest to podobno bardzo ważne). Na stronie https://www.galeriakominkow.pl/blog/post/wybieramy-wklad-kominkowy-co-nalezy-wziac-pod-uwage-aby-dokonac-slusznego-wyboru.html znajdziesz więcej informacji na ten temat. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Annna9222 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Lut 24, 2020 13:26 Temat postu: |
|
|
| Dla mnie zawsze numerem jeden jest świeca sojowa. Mieliście okazję korzystać z takich? Jeśli nie to tutaj https://sensescandle.pl/ możecie takie nabyć. Świece są ręcznie robione z wosku sojowego. Świece sa bardzo wydajne, prezentują się świetnie i jeszcze lepiej pachną. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
panda90 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Paź 16, 2020 09:51 Temat postu: |
|
|
| Zdecydowanie jestem mega fanką wszelkich świec do domu. Bardzo lubie właśnie takie kliematy. Ostatnio spodobała mi sie świeca zapachowa wanilia . Jest dosyć spora więc pewnie starczy mi na długo. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
justa Forumholik
|
Wysłany: Sro Lis 18, 2020 09:14 Temat postu: |
|
|
Wiecie co, warto się rozejrzeć teraz za dekoracjami stricte świątecznymi Coraz więcej sklepów przygotowało już wyjątkowe oferty z myślą o swoich klientach. Sama przez weekend przeglądałam najróżniejsze oferty, ale zdecydowałam się na zakupy w https://www.dekoria.pl/swieta Kupiłam kilka lampionów, poduszki świąteczne i obrus Już kiedyś tam kupowałam i wiem, że jakościowo są super te rzeczy! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama Przyjaciel forum
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tolaa Forumholik
|
Wysłany: Sro Lip 21, 2021 11:52 Temat postu: |
|
|
| W przypadku kiedy będziecie na etapie poszukiwań ładnych, ale jednocześnie dobrze wykonanych świec zapachowych o różnorodnych nutach to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam do sprawdzenia ofertę przygotowaną przez CocoWick u których znajdziecie sporo ciekawych propozycji i kolekcji m.in Art Collection oraz Vip Collection. U nas na przykład w salonie mamy świecę sojową "Pożądanie" która łączy w sobie kawę, czekoladę i subtelną nutę śliwki |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lip 21, 2021 11:52 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |