poland Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Mar 23, 2026 13:51 Temat postu: Gdzie do ortodonty na NFZ w Warszawie? (Sprawdzone miejsce) |
|
|
Cześć wszystkim!
Chciałem się podzielić krótkim info, bo pewnie nie tylko ja miałem problem ze znalezieniem ortodonty na NFZ dla dziecka w Warszawie, który nie ma terminów za 5 lat. Wiadomo, jak to wygląda – prywatnie ceny zwalają z nóg, a na fundusz wszędzie kolejki albo brak kontraktów.
W końcu udało mi się namierzyć klinikę Stach na Woli i z tego co widzę, to jeden z sensowniejszych adresów w stolicy. Podrzucam link, gdyby ktoś szukał: ortodonta NFZ Warszawa.
Dla tych, którzy nie siedzą w temacie – pamiętajcie, że refundacja z NFZ ma swoje ograniczenia (np. wiek dziecka do 12 lat przy aparacie ruchomym). Żebyście nie jechali w ciemno, tutaj mają to wszystko bardzo przejrzyście rozpisane: ortodoncja NFZ Warszawa.
Może komuś z Was się to przyda i zaoszczędzi trochę nerwów przy szukaniu. A może znacie jeszcze jakieś inne miejsca w Warszawie, gdzie można się dostać w miarę sprawnie? Dajcie znać w wątku! |
|