Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna Dla Kobiet i nie tylko
Wszystko dla kobiet i o kobietach

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Gdzie do ortodonty na NFZ w Warszawie? (Sprawdzone miejsce)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna -> Nasze zdrowie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
poland
Nowicjusz

PostWysłany: Pon Mar 23, 2026 13:51    Temat postu: Gdzie do ortodonty na NFZ w Warszawie? (Sprawdzone miejsce) Odpowiedz z cytatem

Cześć wszystkim!

Chciałem się podzielić krótkim info, bo pewnie nie tylko ja miałem problem ze znalezieniem ortodonty na NFZ dla dziecka w Warszawie, który nie ma terminów za 5 lat. Wiadomo, jak to wygląda – prywatnie ceny zwalają z nóg, a na fundusz wszędzie kolejki albo brak kontraktów.

W końcu udało mi się namierzyć klinikę Stach na Woli i z tego co widzę, to jeden z sensowniejszych adresów w stolicy. Podrzucam link, gdyby ktoś szukał: ortodonta NFZ Warszawa.

Dla tych, którzy nie siedzą w temacie – pamiętajcie, że refundacja z NFZ ma swoje ograniczenia (np. wiek dziecka do 12 lat przy aparacie ruchomym). Żebyście nie jechali w ciemno, tutaj mają to wszystko bardzo przejrzyście rozpisane: ortodoncja NFZ Warszawa.

Może komuś z Was się to przyda i zaoszczędzi trochę nerwów przy szukaniu. A może znacie jeszcze jakieś inne miejsca w Warszawie, gdzie można się dostać w miarę sprawnie? Dajcie znać w wątku!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pon Mar 23, 2026 13:51    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna -> Nasze zdrowie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: