| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mania Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 12:32 Temat postu: Moje roslinki domowe |
|
|
Napewno każdy ma w domu kwiaty które pielęgnuje a czasami się może zdarza że z nimi rozmawia.
Pochwal się nimi także tu wklejając fotke,chętnie będziemy je podziwiać  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 12:32 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
MagdaM Forumholik

|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 16:03 Temat postu: |
|
|
Moja babcia jest fanką wszystkiego co zielone i rośnie w doniczce, przez to mam w pokoju parę kwiatków. Jednak jak dla mnie mogłyby one nie istnieć.
Lubię jedynie kwiatki cięte mieć w wazonie na biurku, albo sztuczne  _________________ Podaruj 1% podatku mojemu synkowi:
KRS 0000303590
Cel szczegółowy: WIKTOR KABAŁA (240-0101)
www.mamawiktora.blogspot.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ktostam Gość
|
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 20:56 Temat postu: |
|
|
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
hortensja1 Nowicjusz
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
motycz Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Cze 27, 2018 13:59 Temat postu: |
|
|
Ja się niestety niezbyt na tym znam... Dlatego też ciężko będzie mi pomóc... _________________ Marzenia są nie po to, żeby się spełniały, bo wtedy zaraz umierają |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MałePiekiełko Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Gru 12, 2018 23:03 Temat postu: |
|
|
| A jak dbać o swój ogród? Może korzystacie z usług jakiejś dobrej firmy, która kosi wam przykładowo trawę i wykonuje też inne prace? Czy sami pielęgnujecie go? Jeżeli chodzi o mnie to większość prac staram się sama wykonywać. Jednak koszeniem trawy zajmuje się już firma https://www.ogrodymaskulanis.pl . Mam ogromną powierzchnię i nie byłabym wstanie utrzymać trawnik w perfekcyjnym stanie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kiwi891 Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Kwi 02, 2019 14:45 Temat postu: |
|
|
czy ktoś z was uprawiał roślinę o nazwie budleja dawida "black knight" ? co sądzicie? nie ma z nią większych problemów? _________________ kobietka wychowująca gromadkę dzieci. kochająca kwiaty,: budleja dawida |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ósemka Forumholik
|
Wysłany: Nie Cze 09, 2019 21:57 Temat postu: |
|
|
| Wybór roślin ogrodowych jest naprawdę duży, tylko też trzeba się na nich trochę znać. Dlatego ja ogrodu nie zakładałam sama, tylko Gardenon z Suwałk wszystkim się zajął. Oni to wiedzą jak wszytko dobrać, gdzie jakie rośliny będą odpowiednie i właśnie dzięki nim mam taki śliczny ogród pełen pięknych roślin. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
eoska Forumholik
|
Wysłany: Sob Gru 14, 2019 22:19 Temat postu: |
|
|
| A lubicie sadzić nasiona ? Jeżeli tak to z czystym sumieniem mogę wam polecić świetny sklep z nasionami https://www.sklepdaglezja.pl/category/nasiona,mają ogromny wybór, i za to ten sklep bardzo lubię, uwielbiam różnorodność więc mi jak najbardziej odpowiada. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
eoska Forumholik
|
Wysłany: Wto Sty 21, 2020 16:11 Temat postu: |
|
|
| Kocham kwiaty,Uwielbiam co roku urozmaicać kolejne gatunki roślin. Prace w ogrodzie czy w domu sprawiają mi dużo radości. Już nie mogę się więc doczekać sezonu, kiedy znowu będę mogła rozpieścić swój zielony zakątek. Właśnie znalazłam na stronie https://www.sklepdaglezja.pl/category/nasiona kolejne sadzonki fajnych roślinek. Na pewno je kupię. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
paszecka Forumholik
|
Wysłany: Wto Lut 25, 2020 15:17 Temat postu: |
|
|
| Swoją drogą, to jakie preparaty do ochrony roślin stosujesz? Ja zastanawiam się właśnie nad zakupem kilku pozycji z oferty http://www.substral.pl/ Słyszałam, że oferują produkty świetnej jakości, a na ich stronie www można znaleźć wiele porad na temat roślin. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
OlgaRoman Nowicjusz
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
KonradSkal Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Mar 25, 2020 09:17 Temat postu: |
|
|
| Cześć wiosna zbliża się wielkimi krokami. Dlatego też najwyższy czas wejść do ogródka i przygotować go na czas kwitnienia. Co roku mój ogród będzie w pełni kwiatowy. Jutro jadę kupić cebule kwiatowe. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jamo Nowicjusz
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Derek Nowicjusz
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2020 11:50 Temat postu: |
|
|
| Żeby ogród był zadbany i ładny, trzeba pomyśleć nie tylko o dobrych jakościowo roślinach, ale także o innych ozdobnych elementach. Fajnym dodatkiem są ozdobne donice, ciekawe elementy architektury ogrodowej, oświetlenie. Jeśli wszystko jest dobrze dobrane, nie jest tego za dużo, to mamy szansę stworzyć wyjątkowy ogród. Wszystko to, co potrzebujesz do urządzenia pięknego ogrodu, łącznie z doniczkami, nasionami, sadzonkami, deskami itd. znajdziesz w sklepie internetowym https://www.futuregardens.pl/. Sklep jest sprawdzony i ja już kilka razy u nich kupowałem, zawsze byłem bardzo zadowolony. Mają wszystko wysokiej jakości, wysyłka jest szybka, a towar dobrze spakowany. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2020 11:50 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |