Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna Dla Kobiet i nie tylko
Wszystko dla kobiet i o kobietach

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

jakie dekoracje do domu
Idź do strony 1, 2, 3 ... 29, 30, 31  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna -> Ozdoby
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
panda90
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Mar 04, 2019 15:49    Temat postu: jakie dekoracje do domu Odpowiedz z cytatem

Wielkimi krokami zbliża się moja ulubiona pora roku i chciałabym zmienić wystrój domu na bardziej weselszy i pełny roślinnych dodatków. Zastanawiam sie na co postawić, oglądam tutaj https://sztuczne-rosliny.pl/sklep/ rożne propozycje produktów bo trochę zieleni w domu zawsze dobrze zrobi.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pon Mar 04, 2019 15:49    Temat postu:

Powrót do góry
Figa456
Nowicjusz

PostWysłany: Wto Mar 26, 2019 21:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie uniwersalnymi i bardzo efektownymi ozdobami do mieszkania są piękne obrazy na płótnie. Wyglądają one naprawdę efektownie i będą przykuwały uwagę wszystkich gości. Warto wybrać motyw, który dobrze się Wam kojarzy, żeby stworzyć sobie ciepłe i komfortowe wnętrze, w którym będziemy sie dobrze czuć. Sama właśnie skończyłam remontować mieszkanie i mam zamiar kupić kilka obrazów żeby nieco zapełnić puste do tej pory ściany.
Powrót do góry
Tosia3
Nowicjusz

PostWysłany: Czw Kwi 25, 2019 12:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiele osób ma problem z aranżacją własnego mieszkania czy domu. W dzisiejszych czasach ludzie naprawdę nie mają czasu, aby się tym zajmować. Jeżeli jesteście w podobnej sytuacji to ostatnio widziałam ciekawą ofertę jaką ma architekt wnętrz w warszawie - tanio Dzięki temu będziecie mieli naprawdę piękne mieszkanie, gdzie będziecie się czuli dobrze i przyjemnie.
Powrót do góry
Smartfonka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Maj 22, 2019 19:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gdyby nie fakt, że sporo śmigam po internecie i znajduję artykuły o aranżacji wnętrz takie jak np. ten https://technodeluxe.pl/info/oswietlenie-do-biura-i-gabinetu-jak-zaaranzowac-idealne-wnetrze , to bym z pewnością nic w domu nie urządziła bez projektanta. A tak sporo czytam, oglądam i jakoś mi się udaje . Mieszkanko wygląda jak się patrzy. Nie tak dawno wymieniałam lampy w salonie i w dwóch sypialniach. Lampy kupiłam w sklepie TechnoDeluxe, zerknijcie w ich ofertę, mają bardzo nowoczesne lampy za niewielkie pieniądze. Warte uwagi.
Powrót do góry
Paula883
Nowicjusz

PostWysłany: Nie Cze 02, 2019 15:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kiedy frapuje Cię właśnie ten fakt to obowiązkowo przeczytaj ten tekst. Z autopsji wiem, że odnajdziesz tu wszystkie najpotrzebniejsze zagwozdki. Spójrz w wolnej chwili - architekt wnętrz bielsko biała .
Powrót do góry
Locka
Nowicjusz

PostWysłany: Czw Paź 24, 2019 11:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że ciekawą ozdobą do jadalni lub kuchni może byc np. porcelanowa patera albo zastawa, coś podobnego do tego co mają tutaj https://www.helios-szklo.pl/ Mi się szczególnie podoba porcelana Karolina z ich oferty
Powrót do góry
Tolaa
Forumholik

PostWysłany: Nie Gru 08, 2019 12:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukając pomysłów dekoracyjnych koniecznie zwróćcie uwagę na portal https://e-dekoracje.com.pl/ gdzie znajdziecie mnóstwo świetnych wskazówek i to zarówno przy aranżacji wnętrz na co dzień, jak i na przykład w okresie świąt. Mam nadzieję, że zajrzyjcie i skorzystacie uśmiech
Powrót do góry
ŻółtaŁyżeczka
Nowicjusz

PostWysłany: Nie Gru 15, 2019 22:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przede wszystkim dekoracje powinny być dobrze dobrane i dopasowane do stylu w jakim urządzone jest mieszkanie. Jeśli szukacie ciekawych i niebagatelnych dodatków wysokiej jakości to zerknijcie na ofertę na stronie https://www.dekoria.pl/ . Tu znajdziecie nie tylko dodatki i dekoracje ale też ciekawe pomysły na aranżację wnętrza.
Powrót do góry
pauula
Forumholik

PostWysłany: Pią Lut 07, 2020 12:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jeśli chodzi o kuchnie to stawiam na to, żeby było kolorowo uśmiech ogrom dobrych jakościowo produktów znajdziecie w ofercie firmy Altom Design
https://www.pieknowdomu.pl/kolekcje-kuchenne-altom.html. Od garnków, poprzez sztućce, czy pełne komplety zastawy stołowej. Konkurencyjne ceny i bardzo dobra jakośc.
Powrót do góry
Torvii
Forumholik

PostWysłany: Sob Paź 31, 2020 19:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dekoracje powinny być dobrane do stylu mieszkania lub okazji. Ja już rozglądam się za dekoracjami na święta. Niby czasu jest dużo a jednak lepiej kupować wcześniej. Ciekawe pomysły na dekoracje bożonarodzeniowe 2020 znalazłam w Internecie. warto wiedzieć co w tym roku będzie hitem ze świątecznych dodatków.
Powrót do góry
koronkowa
Nowicjusz

PostWysłany: Czw Lis 26, 2020 15:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
Reklama
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Mar 05, 2021 18:07    Temat postu: Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Liczby Fibonacciego na rynku FOREX, czyli Harmonic Trading bez tajemnic
Powrót do góry
Irenka12
Forumholik

PostWysłany: Czw Maj 27, 2021 18:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o sztućce to rzeczywiście bardzo poleca się eternum byblos . Nie dziwie się, podobno to jedne z najlepszych na rynku i co najważniejsze są też używane w poważnych i wysoko ustawionych miejscach gastronomicznych, także chyba warto im zaufać bez żadnego wahania?
Powrót do góry
natala
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Cze 14, 2021 23:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tutaj https://home-you.com/pl/salon/dekoracje/swieczniki-lampiony/lampiony znajdziecie różnego rodzaju dekoracje. Trudno cokolwiek polecić, jeśli nie widzi się wnętrza. Także jest to ciekawe miejsce na zakupy. Wybór jest naprawdę spory. Dodatkowo od czasu do czasu można trafić na fajne promocje czy też wyprzedaże i sporo zaoszczędzić.
Powrót do góry
Gruszka95
Forumholik

PostWysłany: Pią Cze 18, 2021 19:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A może postawcie na coś wyjątkowego? Dzisiaj jest to o tyle prostsze, że faktycznie możecie skorzystać ze specjalnych możliwości, jakie stwarzają przed Wami chociażby sklepy w stylu https://lampykemar.pl/179-oswietlenie-swiateczne Moim zdaniem takie oświetlenie świąteczne to genialna rzecz, więc koniecznie zwróćcie na nie uwagę.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pią Cze 18, 2021 19:39    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna -> Ozdoby Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 29, 30, 31  Następny
Strona 1 z 31
Skocz do: