Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna Dla Kobiet i nie tylko
Wszystko dla kobiet i o kobietach

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zakupy
Idź do strony 1, 2, 3 ... 20, 21, 22  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna -> Spróbuj zrozumieć kobiety
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
panda90
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Wrz 27, 2019 10:32    Temat postu: Zakupy Odpowiedz z cytatem

U mnie bywa z tym różnie, dla zdecydowanie są to bardziej sklepy internetowe niż takie lokalne. Jak już mam coś dla siebie kupić to zaglądam tutaj https://premiere24.pl/28-odziez , bo często udaje mi się trafić na jakieś fajne promocje.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Wrz 27, 2019 10:32    Temat postu:

Powrót do góry
Smartfonka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Paź 10, 2019 16:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od pewnego czasu lubię odwiedzać galerie handlowe, a w szczególności galerię handlową w Rzeszowie Millenium Hall https://www.milleniumhall.pl/ To chyba największa galeria w Rzeszowie i chyba w ogóle w całej okolicy. Nie zdarzyło mi się jeszcze obejść wszystko. Zawsze jednak znajduję tu fajne rzeczy, niejednokrotnie kupując w promocji. Warto w przyszły weekend udać się do Millenium Hall, będą akurat obchodzić swoje ósme urodziny.
Powrót do góry
marysia6
Nowicjusz

PostWysłany: Nie Paź 27, 2019 09:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja bardzo często zamawiam coś z internetu, bo dużo łatwiej trafić na korzystne ceny i promocje. Ostatnio w moje oczy wpadła stylowa galanteria która naprawdę bardzo mi się podoba. Wydaje mi się, że będzie to też dobry pomysł na prezent.
Powrót do góry
Agi000
Nowicjusz

PostWysłany: Sro Lis 06, 2019 13:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kiedy frapuje Cię właśnie ten fakt to obligatoryjnie przejrzyj ten tekst. Mam nadzieję, iż przeczytasz w tym miejscu najważniejsze ciekawostki. Najmocniej polecam - http://frauen-stil.de .
Powrót do góry
Grana
Forumholik

PostWysłany: Pon Lis 25, 2019 19:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Preferuję Internetowe bez wychodzenia z domu i poruszania się w tłumie ludzi polujących na okazje.
Powrót do góry
lexa
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Lip 11, 2020 21:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A też tak macie dziewczyny, że nie ograniczacie się tylko do sklepów? Ja nawet ostatnio na ogłoszenie za darmo patrzyłam, bo akurat może coś do domu bym znalazła. I w sumie było coś takiego, małego, ale nie zdążyłam, bo już ktoś przede mną kupił poczko . W ogóle to tak dziwnie jest skonstruowane, my się cieszymy z nowych rzeczy, ale wciąż mogłybyśmy kupować, a mężczyźni wcale. Zgadzacie się, nie?

Ostatnio zmieniony przez lexa dnia Pią Lip 31, 2020 18:38, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Karola_lina
Forumholik

PostWysłany: Sob Lip 25, 2020 09:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo szybko można robić zakupy w internecie i ta wygoda na pewno do tego zachęca. A w sieci znajdziemy na pewno wiele ciekawych atrakcji i mnie zachwyciła np. galanteria Bydgoszcz.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
mieszanka
Nowicjusz

PostWysłany: Nie Lip 26, 2020 21:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja praktycznie wszystkie zakupy teraz robię w internecie. Jest to dla mnie dużo bardziej praktyczniejsza forma kupowania, bo znacznie więcej można dostać i to w dobrych też cenach. Na https://godanparty.pl/ zamawiam zawsze jakieś elementy dekoracyjne typu kubeczki, wstążki czy balony jak wiem że zbliża się jakaś impreza rodzinna czy jak dzieciaki będą miały urodziny. W zasadzie na każdą okazję można u nich dostać potrzebne rzeczy.
Powrót do góry
truskawka
Nowicjusz

PostWysłany: Sro Wrz 16, 2020 15:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zakupy internetowe są prostsze,nie wymagają tyle wysiłku,czasu,możemy je zrobić będąc w domu, ale też w kawiarni czy na dworcu autobusowym.To jest w nich najfajniejsze.Ostatnio poszukując zwykłego gniazdka natrafiłam na doskonale wyposażony sklep z tego typu produktami https://epstryk.pl/pol_m_Gniazdka-wylaczniki_Ospel_Akcesoria-390.html
W ofercie maja też oświetlenie techniczne,przedłużacze,przewody, a nawet rozdzielnie i aparaturę modułową.
Powrót do góry
slawek332
Nowicjusz

PostWysłany: Sro Wrz 16, 2020 17:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moja kochana małżonka kilka tygodni temu kupiła płaszcz damski .Moim zdaniem bardzo dobrze zrobiła bo taki płaszcz bardzo dobrze na niej wygląda.
Powrót do góry
Gruszka95
Forumholik

PostWysłany: Czw Paź 01, 2020 12:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pewnie, że tak! Skoro dzisiaj macie takie możliwości, to powinniście w pierwszej kolejności zastanowić się dobrze nad tym, jakie zakupy będą dla Was odpowiednie. Ja zawsze staram się korzystać z jak najciekawszych promocji. Wiem, że w https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/widzia%C5%82em-tu-info-o-black-friday/m-p/93192 możecie poczytać więcej na temat Black Friday, co jest dzisiaj świetną opcją na oszczędność. Koniecznie weźcie to pod uwagę.
Torvii
Forumholik

PostWysłany: Pon Paź 12, 2020 10:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja bardzo lubię robić zakupy w centrach handlowych. Tam jest wszystko zebrane w jednym miejscu więc można chodzić i wybierać. Bardzo fajny jest homepark w Poznaniu na Franowie. Tam można kupić praktycznie wszystko. Teraz jest sporo promocji więc można zrobić zakupy w świetnych cenach.
Powrót do góry
Marzena21
Nowicjusz

PostWysłany: Pią Paź 16, 2020 15:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak lubicie robić zakupy przez internet to z pewnością spodoba Wam się to miejsce - www.erli.pl . Odkryłam je jakiś czas temu i jestem bardzo zadowolona, ponieważ jakość produktów jest duża no i niskie ceny. Polecam Wam bardzo gorąco.
Powrót do góry
karolmis12
Forumholik

PostWysłany: Nie Paź 18, 2020 20:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli korzystacie ze sklepu AliExpress , to polecam Wam sprawdzić porady serwisu Allinside. Dzięki niemu Wasze zakupy na AliExpress staną sie znacznie łatwiejsze. Polecam zainteresowanym.
Powrót do góry
bullet_a12
Nowicjusz

PostWysłany: Wto Paź 27, 2020 20:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja też preferuję zakupy stacjonarne. Wolę przymierzyć i wtedy wiem na pewno, czy coś mi pasuje, a nie zawiedzona mierzę ubrania z wyczekanej paczki. Jestem z Poznania i najczęściej zakupy robię w centrum handlowe franowo uśmiech Też macie swoje ulubione centra handlowe?
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Paź 27, 2020 20:05    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna -> Spróbuj zrozumieć kobiety Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 20, 21, 22  Następny
Strona 1 z 22
Skocz do: