| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
panda90 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Wrz 27, 2019 10:32 Temat postu: Zakupy |
|
|
| U mnie bywa z tym różnie, dla zdecydowanie są to bardziej sklepy internetowe niż takie lokalne. Jak już mam coś dla siebie kupić to zaglądam tutaj https://premiere24.pl/28-odziez , bo często udaje mi się trafić na jakieś fajne promocje. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Wrz 27, 2019 10:32 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Smartfonka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Paź 10, 2019 16:44 Temat postu: |
|
|
| Od pewnego czasu lubię odwiedzać galerie handlowe, a w szczególności galerię handlową w Rzeszowie Millenium Hall https://www.milleniumhall.pl/ To chyba największa galeria w Rzeszowie i chyba w ogóle w całej okolicy. Nie zdarzyło mi się jeszcze obejść wszystko. Zawsze jednak znajduję tu fajne rzeczy, niejednokrotnie kupując w promocji. Warto w przyszły weekend udać się do Millenium Hall, będą akurat obchodzić swoje ósme urodziny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marysia6 Nowicjusz
|
Wysłany: Nie Paź 27, 2019 09:19 Temat postu: |
|
|
| Ja bardzo często zamawiam coś z internetu, bo dużo łatwiej trafić na korzystne ceny i promocje. Ostatnio w moje oczy wpadła stylowa galanteria która naprawdę bardzo mi się podoba. Wydaje mi się, że będzie to też dobry pomysł na prezent. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agi000 Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Lis 06, 2019 13:02 Temat postu: |
|
|
| Kiedy frapuje Cię właśnie ten fakt to obligatoryjnie przejrzyj ten tekst. Mam nadzieję, iż przeczytasz w tym miejscu najważniejsze ciekawostki. Najmocniej polecam - http://frauen-stil.de . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grana Forumholik
|
Wysłany: Pon Lis 25, 2019 19:24 Temat postu: |
|
|
| Preferuję Internetowe bez wychodzenia z domu i poruszania się w tłumie ludzi polujących na okazje. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lexa Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Lip 11, 2020 21:30 Temat postu: |
|
|
A też tak macie dziewczyny, że nie ograniczacie się tylko do sklepów? Ja nawet ostatnio na ogłoszenie za darmo patrzyłam, bo akurat może coś do domu bym znalazła. I w sumie było coś takiego, małego, ale nie zdążyłam, bo już ktoś przede mną kupił . W ogóle to tak dziwnie jest skonstruowane, my się cieszymy z nowych rzeczy, ale wciąż mogłybyśmy kupować, a mężczyźni wcale. Zgadzacie się, nie?
Ostatnio zmieniony przez lexa dnia Pią Lip 31, 2020 18:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karola_lina Forumholik
|
Wysłany: Sob Lip 25, 2020 09:31 Temat postu: |
|
|
| Bardzo szybko można robić zakupy w internecie i ta wygoda na pewno do tego zachęca. A w sieci znajdziemy na pewno wiele ciekawych atrakcji i mnie zachwyciła np. galanteria Bydgoszcz. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mieszanka Nowicjusz
|
Wysłany: Nie Lip 26, 2020 21:09 Temat postu: |
|
|
| Ja praktycznie wszystkie zakupy teraz robię w internecie. Jest to dla mnie dużo bardziej praktyczniejsza forma kupowania, bo znacznie więcej można dostać i to w dobrych też cenach. Na https://godanparty.pl/ zamawiam zawsze jakieś elementy dekoracyjne typu kubeczki, wstążki czy balony jak wiem że zbliża się jakaś impreza rodzinna czy jak dzieciaki będą miały urodziny. W zasadzie na każdą okazję można u nich dostać potrzebne rzeczy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
truskawka Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Wrz 16, 2020 15:07 Temat postu: |
|
|
Zakupy internetowe są prostsze,nie wymagają tyle wysiłku,czasu,możemy je zrobić będąc w domu, ale też w kawiarni czy na dworcu autobusowym.To jest w nich najfajniejsze.Ostatnio poszukując zwykłego gniazdka natrafiłam na doskonale wyposażony sklep z tego typu produktami https://epstryk.pl/pol_m_Gniazdka-wylaczniki_Ospel_Akcesoria-390.html
W ofercie maja też oświetlenie techniczne,przedłużacze,przewody, a nawet rozdzielnie i aparaturę modułową. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
slawek332 Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Wrz 16, 2020 17:14 Temat postu: |
|
|
| Moja kochana małżonka kilka tygodni temu kupiła płaszcz damski .Moim zdaniem bardzo dobrze zrobiła bo taki płaszcz bardzo dobrze na niej wygląda. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gruszka95 Forumholik
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Torvii Forumholik
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2020 10:04 Temat postu: |
|
|
| Ja bardzo lubię robić zakupy w centrach handlowych. Tam jest wszystko zebrane w jednym miejscu więc można chodzić i wybierać. Bardzo fajny jest homepark w Poznaniu na Franowie. Tam można kupić praktycznie wszystko. Teraz jest sporo promocji więc można zrobić zakupy w świetnych cenach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marzena21 Nowicjusz
|
Wysłany: Pią Paź 16, 2020 15:45 Temat postu: |
|
|
| Jak lubicie robić zakupy przez internet to z pewnością spodoba Wam się to miejsce - www.erli.pl . Odkryłam je jakiś czas temu i jestem bardzo zadowolona, ponieważ jakość produktów jest duża no i niskie ceny. Polecam Wam bardzo gorąco. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karolmis12 Forumholik
|
Wysłany: Nie Paź 18, 2020 20:14 Temat postu: |
|
|
| Jeżeli korzystacie ze sklepu AliExpress , to polecam Wam sprawdzić porady serwisu Allinside. Dzięki niemu Wasze zakupy na AliExpress staną sie znacznie łatwiejsze. Polecam zainteresowanym. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bullet_a12 Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Paź 27, 2020 20:05 Temat postu: |
|
|
Ja też preferuję zakupy stacjonarne. Wolę przymierzyć i wtedy wiem na pewno, czy coś mi pasuje, a nie zawiedzona mierzę ubrania z wyczekanej paczki. Jestem z Poznania i najczęściej zakupy robię w centrum handlowe franowo Też macie swoje ulubione centra handlowe? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Paź 27, 2020 20:05 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |