Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna Dla Kobiet i nie tylko
Wszystko dla kobiet i o kobietach

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zakupy
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 20, 21, 22  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna -> Spróbuj zrozumieć kobiety
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
hossen
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lis 13, 2020 12:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chyba każda z nas lubi promocje! Teraz polecam zerknąć tutaj http://igazetka.pl/lidl/ bo jak porównywałam promocje wszystkich sklepów to wydaje mi się, że Lidl ma najlepszą promocyjną gazetkę na ten tydzień.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Lis 13, 2020 12:54    Temat postu:

Powrót do góry
JuliaLaskowska
Nowicjusz

PostWysłany: Sro Lis 18, 2020 16:08    Temat postu: Zakupy Odpowiedz z cytatem

Cześć, mój chłopak jest jakimś ewenementem. Zawsze się słyszy, że to dziewczyny wyciągają i błagają swoich chłopaków, żeby poszli z nimi na zakupy. U mnie jest zupełnie odwrotnie. Nienawidzę centrum handlowych! On cały czas mnie ciągał po Westfield Arkadia , przyznam, że już zaczęłam rzygać tym miejscem. Cieszę się, że ostatnio zamknęli galerie, mam przynajmniej chwile spokoju. oczami
Powrót do góry
Smartfonka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Gru 26, 2020 18:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja też nie lubię robić zakupów, no chyba, że w Centrum Hurtowym Ptak https://ptakmoda.com/2358598-plaszcze-zimowe Zawsze coś u nich wypatrzę, Ostatnim razem wpadły mi w oko dwa płaszcze damskie na zimę. No mówię Wam - rewelacja. Ceny również dobre, bo promocyjne.
Powrót do góry
MałePiekiełko
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Gru 30, 2020 20:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja najbardziej lubię zakupy robić poprzez internet. Tutaj z łatwością można znaleźć atrakcyjne oferty praktycznie w każdej dziedzinie. Ja aktualnie szukałam prezentu na urodziny dla mojej pociechy i znalazłam coś super tutaj https://jokomisiada.pl/pol_m_Sport-dla-dzieci_deskorolki-i-drazki-pogo-192.html a mianowicie deskorolki zabawki. Myślę coś takiego przypadnie do gustu mojemu synowi.
Powrót do góry
lexa
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sty 05, 2021 20:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy korzystacie też ze serwerów typu pokato.pl ?Pytam, poniewaz zauważyłam przykładowo, że ceny samochodów używanych stoją tam w naprawdę dobrej cenie. A tak się składa, że przyszedł czas wymienić auto na coś nowszego.
Powrót do góry
damian3332
Nowicjusz

PostWysłany: Czw Sty 07, 2021 20:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja jestem niesamowicie zadowolony bo kilka dni temu kupiłem rewelacyjny bukiet kwiatów w
prusice ,
Poczta pabianice , Kwiatowa Kwiaty tomaszow-mazowiecki , Kwiatowa zawiercie poczta i sobotka Poczta z kwiatami . Moja dziewczyna z bukietu była bardzo zadowolona. To na pewno jest bardzo dobrze.
Powrót do góry
Reklama
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Mar 05, 2021 22:54    Temat postu: Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Liczby Fibonacciego na rynku FOREX, czyli Harmonic Trading bez tajemnic
Powrót do góry
panda90
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Mar 25, 2021 18:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niekoniecznie muszą być drogie. Po pierwsze warto przeglądać oferty, robić listy zakupów i kupować tam, gdzie taniej. Markety często mają super promocje, np. w carrefourze jest akcja ";Ceny niskie jak dawniej";, która obejmuje zresztą nie tylko artykuły spożywcze. No i po drugie nie kupować za dużo, żeby nie wyrzucać jedzenia po świętach.
Powrót do góry
anatol1
Nowicjusz

PostWysłany: Czw Kwi 15, 2021 10:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zakupy w sieci pozwalają oszczędzić mnóstwo wolnego czasu.
panda90
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Kwi 30, 2021 14:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio zaczęłam chodzić długie spacery - więc dziś kupiłam sobie z Carreforu butelkę dafi 0,5l z filtrem za 22,49 - także ten tego jestem zadowolona - nie będę zdychać z pragnienia po drodze i nie będę musiał ciągle kupować wody w butelkach
Powrót do góry
trafunia
Forumholik

PostWysłany: Pią Kwi 30, 2021 22:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O tak, zakupy dzięki internetowi stały się dużo przyjemniejsze. Ja aktualnie stoję przed wyborem lodówki , ale przed zakupem chcę się więcej o tym temacie dowiedzieć. Dlatego czytam poradnik https://www.oleole.pl/artykuly/wszystkie/artykul-jak-dobrac-wymiary-lodowki-wybieramy-najlepsza-lodowke.bhtml
Powrót do góry
Kaśka
Nowicjusz

PostWysłany: Wto Maj 04, 2021 19:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli ktoś szuka czegoś konkretnego w tych całych sieciowych zakupach to mogę polecić na Dzień Mamy taki o to prezent https://smaczajama.pl/pl/p/Bombonierka-Baileys-Chocolate-Collection-227g/10523 Przecudowna bomboniera w której znajduje się mieszanka czekoladek z czekolady gorzkiej jak i mlecznej.
Powrót do góry
unika
Forumholik

PostWysłany: Czw Maj 06, 2021 09:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gdzie zazwyczaj szukacie różnych modowych inspiracji? Macie swoje ulubione blogi modowe? Ja ostatnio szukałam informacji o modnych butach damskich na wiosnę i znalazłam je tutaj: https://agnieszkasolon.com/modne-buty-damskie-wiosna-lato-2021/ . Polecam Wam serdecznie lekturę tego bloga.
Powrót do góry
amida
Forumholik

PostWysłany: Sob Maj 15, 2021 10:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak szukacie dobrej księgarni internetowej to polecam zapoznac się z ofertami ze strony https://www.taniaksiazka.pl/brulion-malwina-ferenz-p-1513843.html tam znajdziecie wiele ciekawych pozycji. Ja bardzo często zamawiam i zawsze jestem zadowolona z zakupów. To dla mnie taki odpoczynek po pracy książka i herbatka.
Powrót do góry
malkontentis
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Maj 31, 2021 18:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiecie co, z tego co wiem, to decathlon promocje ma całkiem niezłe. Ostatnio kupiłam tam spodnie dresowe dla męża i plecak dla syna. Myślę, że mają na tyle rozbudowany asortyment, że każdy znajdzie tam coś dla siebie. Dajcie znać, czy udało wam się zrobić tam jakieś ciekawe zakupy.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Maj 31, 2021 18:21    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna -> Spróbuj zrozumieć kobiety Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 20, 21, 22  Następny
Strona 2 z 22
Skocz do: