| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
hossen Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Lis 13, 2020 12:54 Temat postu: |
|
|
| Chyba każda z nas lubi promocje! Teraz polecam zerknąć tutaj http://igazetka.pl/lidl/ bo jak porównywałam promocje wszystkich sklepów to wydaje mi się, że Lidl ma najlepszą promocyjną gazetkę na ten tydzień. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lis 13, 2020 12:54 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
JuliaLaskowska Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Lis 18, 2020 16:08 Temat postu: Zakupy |
|
|
Cześć, mój chłopak jest jakimś ewenementem. Zawsze się słyszy, że to dziewczyny wyciągają i błagają swoich chłopaków, żeby poszli z nimi na zakupy. U mnie jest zupełnie odwrotnie. Nienawidzę centrum handlowych! On cały czas mnie ciągał po Westfield Arkadia , przyznam, że już zaczęłam rzygać tym miejscem. Cieszę się, że ostatnio zamknęli galerie, mam przynajmniej chwile spokoju.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Smartfonka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Gru 26, 2020 18:09 Temat postu: |
|
|
| Ja też nie lubię robić zakupów, no chyba, że w Centrum Hurtowym Ptak https://ptakmoda.com/2358598-plaszcze-zimowe Zawsze coś u nich wypatrzę, Ostatnim razem wpadły mi w oko dwa płaszcze damskie na zimę. No mówię Wam - rewelacja. Ceny również dobre, bo promocyjne. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MałePiekiełko Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Gru 30, 2020 20:38 Temat postu: |
|
|
| Ja najbardziej lubię zakupy robić poprzez internet. Tutaj z łatwością można znaleźć atrakcyjne oferty praktycznie w każdej dziedzinie. Ja aktualnie szukałam prezentu na urodziny dla mojej pociechy i znalazłam coś super tutaj https://jokomisiada.pl/pol_m_Sport-dla-dzieci_deskorolki-i-drazki-pogo-192.html a mianowicie deskorolki zabawki. Myślę coś takiego przypadnie do gustu mojemu synowi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lexa Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Sty 05, 2021 20:22 Temat postu: |
|
|
| A czy korzystacie też ze serwerów typu pokato.pl ?Pytam, poniewaz zauważyłam przykładowo, że ceny samochodów używanych stoją tam w naprawdę dobrej cenie. A tak się składa, że przyszedł czas wymienić auto na coś nowszego. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
damian3332 Nowicjusz
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama Przyjaciel forum
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
panda90 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Mar 25, 2021 18:18 Temat postu: |
|
|
| Niekoniecznie muszą być drogie. Po pierwsze warto przeglądać oferty, robić listy zakupów i kupować tam, gdzie taniej. Markety często mają super promocje, np. w carrefourze jest akcja ";Ceny niskie jak dawniej";, która obejmuje zresztą nie tylko artykuły spożywcze. No i po drugie nie kupować za dużo, żeby nie wyrzucać jedzenia po świętach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
anatol1 Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Kwi 15, 2021 10:39 Temat postu: |
|
|
Zakupy w sieci pozwalają oszczędzić mnóstwo wolnego czasu. _________________ leki na erekcje |
|
| Powrót do góry |
|
 |
panda90 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Kwi 30, 2021 14:02 Temat postu: |
|
|
| Ostatnio zaczęłam chodzić długie spacery - więc dziś kupiłam sobie z Carreforu butelkę dafi 0,5l z filtrem za 22,49 - także ten tego jestem zadowolona - nie będę zdychać z pragnienia po drodze i nie będę musiał ciągle kupować wody w butelkach |
|
| Powrót do góry |
|
 |
trafunia Forumholik
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaśka Nowicjusz
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
unika Forumholik
|
Wysłany: Czw Maj 06, 2021 09:40 Temat postu: |
|
|
| Gdzie zazwyczaj szukacie różnych modowych inspiracji? Macie swoje ulubione blogi modowe? Ja ostatnio szukałam informacji o modnych butach damskich na wiosnę i znalazłam je tutaj: https://agnieszkasolon.com/modne-buty-damskie-wiosna-lato-2021/ . Polecam Wam serdecznie lekturę tego bloga. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
amida Forumholik
|
Wysłany: Sob Maj 15, 2021 10:53 Temat postu: |
|
|
| Jak szukacie dobrej księgarni internetowej to polecam zapoznac się z ofertami ze strony https://www.taniaksiazka.pl/brulion-malwina-ferenz-p-1513843.html tam znajdziecie wiele ciekawych pozycji. Ja bardzo często zamawiam i zawsze jestem zadowolona z zakupów. To dla mnie taki odpoczynek po pracy książka i herbatka. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
malkontentis Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Maj 31, 2021 18:21 Temat postu: |
|
|
| Wiecie co, z tego co wiem, to decathlon promocje ma całkiem niezłe. Ostatnio kupiłam tam spodnie dresowe dla męża i plecak dla syna. Myślę, że mają na tyle rozbudowany asortyment, że każdy znajdzie tam coś dla siebie. Dajcie znać, czy udało wam się zrobić tam jakieś ciekawe zakupy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Maj 31, 2021 18:21 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |