| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
panda90 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Wrz 27, 2019 09:18 Temat postu: Studia |
|
|
| sama ostatecznie zdecydowałam się na kierunek zarządzanie projektami http://www.wszop.edu.pl/oferta-edukacyjna/zarzadzanie-ii-stopnia/zarzadzanie-projektami,2,2,4279,54,4269 mam nadzieję, że się dostanę bo kierunek to super sprawa. Chcę szukać pracę w agencjach eventowych i impresariatach, urzędach miast i gmin, klubach sportowych, instytucjach kultury i nowoczesnych obiektach widowiskowo-sportowych. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Wrz 27, 2019 09:18 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
devlin Forumholik
|
Wysłany: Czw Lis 14, 2019 15:01 Temat postu: |
|
|
opcji jest sporo a tych kierunków robi się coraz więcej i fajnie, każdy specjalista jest w dzisiejszych czasach na wagę złota Ja jestem absolwentką Mazowieckiej Uczelni Medycznej na kierunku fizjoterapia a teraz jeszcze dodatkowo zaczęłam studia na podyplomówce z osteopatii  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama Przyjaciel forum
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
stelka Forumholik
|
Wysłany: Pią Kwi 23, 2021 18:44 Temat postu: |
|
|
| Studiowałam lata temu administrację ale to nie był kierunek dla mnie. Nie pracuje w zawodzie bo się w tym w ogóle nie sprawdzałam. Dlatego myślę o studiach podyplomowych, znalazłam ciekawą ofertę na tej stronie i myślę że za jakiś czas skorzystam. A może już od września? Jestem z Warszawy także nie będę miała problemów z dojazdem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lena89899 Forumholik
|
Wysłany: Nie Maj 09, 2021 09:15 Temat postu: |
|
|
| No ja z kolei słyszałam, że uczelnia AEH to dobra uczelnia, chwalona bardzo za dział informatyczny właśnie. Wiele osób z Warszawy i rejonów, które wiążą przyszłość z tą dziedziną właśnie na tę uczelnie się decyduje. Myślę, że jak najbardziej warto się zainteresować i wszystko sobie sprawdzić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Malwina Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Maj 10, 2021 10:59 Temat postu: |
|
|
| Wybór kierunku studiów to jedna z najważniejszych decyzji w życiu każdego młodego człowieka. Liczba oferowanych przez uczelnie kierunków może co prawda przyprawić o zawrót głowy, ale jeśli marzy Ci się kariera adwokata, radcy prawnego, prokuratora czy sędziego, to studia prawnicze https://www.prawowroclaw.edu.pl/oferta/prawo-5-letnie-studia/ są właśnie tym czego szukasz. W Wyższej Szkole Prawa we Wrocławiu będziesz miał okazję uczestniczyć w symulacji rozpraw sądowych, a pod okiem praktyków nauczysz się sporządzać pisma procesowe czy umowy cywilnoprawne. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
malkontentis Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Lip 22, 2021 12:33 Temat postu: |
|
|
| Jeżeli idziecie na studia, to koniecznie sprawdźcie, czym jest i na czym polega cyberbezpieczeństwo studia . Moim zdaniem warto zajrzeć pod ten link, ponieważ posiadają całkiem sporo ciekawej i merytorycznej wiedzy. Polecam sprawdzenie ichniejszej oferty. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Malwina Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Lip 29, 2021 15:15 Temat postu: |
|
|
| Jeśli o mnie chodzi, to polecam wybrać kierunek zarządzanie. Studia na takim kierunku oferuje wiele uczelni w całej Polsce. Można znaleźć uczelnie prywatne, państwowe, a na nich studia stacjonarne lub zaoczne. Gdybym teraz stawała ponownie przez wyborem uczelni orz kierunku, zdecydowałabym się za studiowanie zarządzania tutaj: https://wsei.edu.pl/dla-studentow/studiuj-zarzadzanie/informacje-o-kierunku/ Słyszałam pozytywne opinie o tej uczelni tak od studentów, absolwentów, jak i od wykładowców, a to wiele znaczy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mirabelka Forumholik
|
Wysłany: Sro Sie 11, 2021 11:02 Temat postu: |
|
|
| Dobre studia to gwarancja sukcesu w przyszłości. Dlatego warto szukać uczelni, które mają ciekawe kierunki i doświadczoną kadrę, która wie jak przekazywać wiedzę. Od siebie mogę zaproponować ich https://ult.edu.pl/ . To Uczelnia Lingwistyczno - Techniczna. Mają spory wybór kierunków, zarówno 1 jak i 2 stopnia. Kształcą także w trybie online - a to spora wygoda. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
trafunia Forumholik
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
latika Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Sie 31, 2021 22:12 Temat postu: |
|
|
| Myślę, że obecnie fizjoterapia to przyszłościowy kierunek. Sama jestem w czasie takich studiów i już nie mogę się doczekać aż zacznę pracę w zawodzie, będę pomagać realnie pacjentom. Czytam już jak się do tego zadana przygotować, jakie programy mogą mi w tym pomóc. Tu jest poradnik jak przeprowadza się wywiad z pacjentem fizjoterapia to w końcu nie tylko same zabiegi ale przede wszystkim trzeba opracować plan rehabilitacji i sprawdzić ewentualne przeciwwskazania. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
orszula Forumholik
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2022 10:57 Temat postu: |
|
|
| devlin napisał: | opcji jest sporo a tych kierunków robi się coraz więcej i fajnie, każdy specjalista jest w dzisiejszych czasach na wagę złota Ja jestem absolwentką Mazowieckiej Uczelni Medycznej na kierunku fizjoterapia a teraz jeszcze dodatkowo zaczęłam studia na podyplomówce z osteopatii  |
witaj w klubie ja też zdecydowałam się na studia na MUM Rozważałam fizjoterapię ale ostatecznie złożyłam papiery na położnictwo i jestem obecnie na I roku póki co wrażenia bardzo pozytywne, nauki sporo ale i sam kierunek jest dość wymagający. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
trafunia Forumholik
|
Wysłany: Wto Mar 01, 2022 14:17 Temat postu: |
|
|
| Wiele osób wie, że na studia chce iść, jednak nadal zastanawia się nad wyborem kierunku. Jest to zrozumiałe, decyzję trzeba dobrze przemyśleć. W każdym razie ja mogę powiedzieć że ciekawym zawodem jest osteopata o czym tu https://zdrowie-nasze.pl/kim-jest-i-czym-zajmuje-sie-osteopata/ można poczytać i może warto iść w tym kierunku |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wington Przyjaciel forum
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wington Przyjaciel forum
|