| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
panda90 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Maj 13, 2020 15:54 Temat postu: Fryzjer |
|
|
| Sama dość długo się zastanawiałam jakiego fryzjera wybrać zanim podjęłam ostateczną decyzje. Kilka moich znajomych mówiło że ten fryzjer https://dawidkrynicki.pl/oferta/ zdecydowanie wie jak zająć sie włosami i mieli racje. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Maj 13, 2020 15:54 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
MonikaRed Forumholik
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2020 09:19 Temat postu: |
|
|
Najlepiej wybrać porządnego fryzjera z wieloletnim doświadczeniem. Wówczas fryzura będzie na właściwym poziomie!
|
 |
DebbieBlack Forumholik
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ilona478 Forumholik
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Torvii Forumholik
|
Wysłany: Nie Lis 29, 2020 15:32 Temat postu: |
|
|
| Ja myślę, że teraz nie jest najlepszy czas na chodzenie do fryzjera. Tez lubię mieć dobrze ułożone włosy ale wiadomo jaka jest sytuacja. Tak naprawdę przy odrobinie cierpliwości można samodzielnie zrobić sobie dobrą fryzurę. Ja kupiłam sobie prostownicę z funkcją lokówki i nauczyłam się układac włosy. Kupiłam też pare kosmetykó wspomagających stylizację i bez problemu sama się czeszą. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
madlenna Nowicjusz
|
Wysłany: Pią Gru 11, 2020 19:33 Temat postu: |
|
|
| Szybka metamorfoza? Zmiana fryzury bardzo dużo tu już wam może dać. Można to zrobić bez większej ingerencji w wasze włosy. Może peruka? Próbowaliście? Sklep https://perukikrakow.pl/peruki-naturalne-krakow ma tu dużo świetnych naturalnych peruk, syntetyczne także, te są z kolei tańsze. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
justa Forumholik
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
karolmis12 Forumholik
|
Wysłany: Wto Lut 09, 2021 17:46 Temat postu: |
|
|
| Jeżeli prowadzicie własny zakład fryzjerski to na pewno dbacie, aby sprzęt, z którego korzystacie na co dzień był dobrej jakości. Dlatego chciałbym Wam polecić brzytwa do golenia barberska fryzjerska, gdzie znajdzieice oferte online hurtowni artykułów fryzjerskich. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama Przyjaciel forum
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
valka Forumholik
|
Wysłany: Sro Kwi 28, 2021 14:18 Temat postu: |
|
|
| Chodzę regularnie do Magii Blondu, mają salon na Sarmackiej, polecam Danusię i Kingę blondynkę, obydwie są świetne, efekty ich pracy można zobaczyć na fb/insta |
|
| Powrót do góry |
|
 |
joanna111 Nowicjusz
|
Wysłany: Nie Maj 09, 2021 11:45 Temat postu: |
|
|
| prowadząc salon fryzjerski na pewno trzeba o sprzęt dbać, ja używam na co dzień urzadzeń marki Babyliss PRO, mają świetną jakość, są trwałe i poręczne. Mam wiele różnych modeli i z każdej jednej sztuki, sprawdzają się. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
hossen Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2021 16:37 Temat postu: |
|
|
Jeśli mam być szczera to polecam zerknąć na ofertę https://wonderland.pl/fryzjer-poznan/ zdarzyło mi się u nich być na strzyżeniu oraz modelowaniu włosów kilka razy i w stosunku ceny do jakości muszę przyznać, że bardzo się opłacało. Wyszłam z gabinetu zadowolona, a przecież właśnie o to chodzi, prawda?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
elena Forumholik
|
Wysłany: Wto Cze 08, 2021 09:24 Temat postu: |
|
|
| Moda zmienia się ciągle. Dziś modne są włosy krótkie, a jutro długie. Ciężko o takie zmiany wizerunku więc sporo osób sięga po peruki. Są na rynku sklepy jak ten https://perukikielce.pl/peruki-lublin/ , gdzie zakup dobrej i ładnie prezentującej się peruki jest bardzo prosty. Warto rozważyć jeśli ktoś lubi metamorfozy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gruszka95 Forumholik
|
Wysłany: Pią Sie 06, 2021 12:21 Temat postu: |
|
|
Ooo, to tak jak u mnie! Sama stosowalam te produkty z inoaru i jestem mega zadowolona. Teraz juz nie wyobrarzam sobie stosowania innych kosmetykow do wlosow _________________ tekst sponsorowany |
|
| Powrót do góry |
|
 |
trafunia Forumholik
|
Wysłany: Nie Wrz 26, 2021 23:02 Temat postu: |
|
|
Dobry fryzjer to podstawa! No może nie pierwszej potrzeby, ale wiadomo o co chodzi, każda z nas przecież chce się pięknie prezentować. świetne opinie ma fryzjer Poznań Piotr Sierpiński i właśnie do niego planuję w najbliższym czasie się udać  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Wrz 26, 2021 23:02 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |