| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Tolaa Forumholik
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2021 12:43 Temat postu: Ładna bielizna - jaki sklep online |
|
|
| Gdzie warto poszukać ciekawych propozycji w zakresie stylowych koszul nocnych, może słyszeliście coś więcej na temat sklepu Lovita, jeżeli tak to chętnie poznam Wasze spostrzeżenia w tym zakresie. Pozdrawiam! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2021 12:43 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adaa Forumholik
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2021 12:59 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie polecam sklep Lovita.pl w którym można znaleźć mnóstwo wyjątkowych strojów i bielizny nocnej, która na pewno zaskoczy Twojego partnera i podniesie temperaturę. Ja uwielbiam i mam kilka takich kompletów w szafie całkiem sporo  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adaa Forumholik
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2021 13:05 Temat postu: |
|
|
| Jak najbardziej sklep Lovita.pl to miejsce z szeroką gamą propozycji, jeśli chodzi o seksowną i dobrze wykonana bielizną nocną zarówno koszulami nocnymi, body, czy także pełne komplety koronkowe. Robią wrażenie, a też można złapać niezłe promocyjne ceny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tolaa Forumholik
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2021 13:11 Temat postu: |
|
|
| Dziękuję za pierwsze podpowiedzi i oczywiście mam nadzieję, że z Waszą pomocą podejmę dobrą decyzję. Jednocześnie postaram się szybko zdać Wam relację jak przebiegły zakupy! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dominika332 Nowicjusz
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2021 13:16 Temat postu: |
|
|
| Zgadza się, że jeśli już chcesz skutecznie odświeżyć swoją garderobę to warto sprawdzić możliwości przygotowane przez sklep Lovita https://lovita.pl/collections/body-koronkowe dostawa zgodnie z regulaminem, no a ceny dużo lepsze niż w sklepach stacjonarnych. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
malina112 Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2021 13:33 Temat postu: |
|
|
| Mnie zachwyciła bielizna z https://bombardina.pl/ jest dostępna w przeróżnych krojach i w wielu wariantach kolorystycznych. Ceny nie są wygórowane i warto się u nich rozejrzeć, bo oferują ciekawe produkty. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MałePiekiełko Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Sie 18, 2021 22:24 Temat postu: |
|
|
| Jak chodzi o przykładowo majtki damskie z koronką, to tutaj na stronie charlotterouge.com możecie się rozglądnąć. Jest to świetny sklep, gdzie możecie zakupić wysokiej jakości bieliznę, która w pełni sprosta waszym oczekiwaniom. Taka, która będzie ładnie wyglądać, ale zapewni wam komfort, będzie przyjemna dla skóry. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pit Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Sie 23, 2021 17:35 Temat postu: |
|
|
| Poszukiwałem prezentu dla swojej ukochanej. Oczywiście był to spory problem, bo co nowego można wymyśleć. I wtedy wpadł mi do głowy pomysł, który wydawał się banalny, a jednak się okazał strzałem w dziesiątkę. Myślę tu o super ciuszkach, jakimi są bielizna poznań. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
hossen Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Wrz 26, 2021 08:35 Temat postu: |
|
|
| Jeżeli chodzi o damską bieliznę to tych sklepów znam tak dużo, że czasem aż ciężko się zdecydować natomiast teraz potrzebna mi stylowa bielizna męska bo chcę zrobić facetowi prezent i tutaj zwracam się do Was z pytaniem które sklepy z odzieżą dla mężczyzn mają ciekawe oferty? Czy możecie mi coś polecić? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
EmilianaT Forumholik
|
Wysłany: Nie Wrz 26, 2021 13:37 Temat postu: |
|
|
Takich sklepów jest dużo na rynku Grunt to tylko się rozejrzeć dobrze. A jak ktoś ma własny sklep internetowy to warto pomyśleć o takim czymś jak bezpłatne zwroty https://www.epuap.pl/bezplatne-zwroty-jak-wygladaja-w-praktyce/ Mega dobra opcja w razie czego gdyby np jakaś rzecz nie pasowała. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hubi90 Nowicjusz
|
Wysłany: Pią Paź 01, 2021 00:20 Temat postu: |
|
|
| Jeżeli mogę wam coś podpowiedzieć, to z tego co wiem, z bardzo duży wybór różnorodnych bielizny można znaleźć na stronie tego sklepu https://mybra.pl/pol_m_Stringi-Triumph-2093.html Moim zdaniem, mają na tyle rozbudowany wybór, że bez problemu każdy znajdzie tam coś dla siebie. Cenowo również wybrana to bardzo atrakcyjnie, więc bez wątpienia opłaca się tam zrobić zakupy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zoja Forumholik
|
Wysłany: Czw Lut 10, 2022 01:05 Temat postu: |
|
|
| Wiecie co, zbliżają się walentynki, więc jeśli szukacie akurat takiej seksownej, erotycznej bielizny, z czystym sumieniem polecam zajrzeć do Sklepu Intymnego https://www.sklep-intymny.pl naprawdę mają przepiękne rzeczy i co ważne dodatkowo, bardzo przystępne cenowo. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Oliwia43 Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Mar 01, 2022 12:55 Temat postu: |
|
|
| Szukając w takim razie wyjątkowych propozycji w zakresie ładnych i dobrze wykonanych propozycji bielizny to polecam zdecydowanie Maybella w którym znajdziesz piękne propozycje pięknych strojów kąpielowych m.in w wydaniu monokini z resztą ja sama kupiłam sobie u nich ostatnio kilka pięknych bikini i jeszcze koronkowych majteczek w przystępnej cenie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
elena Forumholik
|
Wysłany: Sro Mar 09, 2022 14:45 Temat postu: |
|
|
| Takich sklepów z ładną bielizną jest sporo. Ja mogę ci zaproponować sklep Gorteks. Bardzo duży wybór mają. Od szortów jak te https://www.gorteks.com.pl/product-pol-1865-Scarlet-SZ-szorty.html , przez tradycyjne figi, staniki i inne akcesoria. Dobre ceny, szybka dostawa. Nie wiem czego dokładnie szukasz, ale tam z pewnością coś znajdziesz. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
charlotte1991 Forumholik
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|