Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna Dla Kobiet i nie tylko
Wszystko dla kobiet i o kobietach

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

prezenty
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna -> Z życia gwiazd
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
panda90
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Mar 29, 2021 12:14    Temat postu: prezenty Odpowiedz z cytatem

Ja postanowiłam, że podaruję swojemu chłopakowi coś od serca. Odkopałam nasze pierwsze zdjęcie wspólne jeszcze z podstawówki. Kupiłam antyramę na www.galeriaram.pl i opakowałam w papier ozdobny. Bardzo się ucieszył z prezentu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pon Mar 29, 2021 12:14    Temat postu:

Powrót do góry
MałePiekiełko
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Kwi 20, 2021 17:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja przykładowo mojemu bratu planuje teraz kupić taki https://www.equishop.com/pl/35-czaprak-dla-konia-czapraki-dla-koni-potnik czaprak dla konia. Wiem, że od długiego czasu za czymś takim się rozglądał, a mnie udało się właśnie tam znaleźć w świetnej jakości. Także super... Jestem przekonana, że będzie zadowolony.
Powrót do góry
malkontentis
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Cze 17, 2021 15:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

uśmiech

Ostatnio zmieniony przez malkontentis dnia Czw Cze 09, 2022 11:47, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
lexa
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Cze 28, 2021 16:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najróżniejsze rzeczy można podarować w prezencie. A myślę, że na tyle każdą osobę znamy, że wiemy co mniej więcej warto byłoby kupić. Jak szukacie przykładowo coś z wyposażenia domowego, to warto tutaj wspomnieć o firmie https://gerlach.pl/sztucce-komplety . Tam kupicie chociażby przepiękne zestawy sztućców.
Powrót do góry
LucjaMalys
Nowicjusz

PostWysłany: Pon Cze 28, 2021 20:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kilka chwil temu dzieciaki obchodziły ich dzień. Ja postawiłam na
koszulki z nadrukiem na Dzień Dziecka ! Były bardzo szczęśliwe i noszą je prawie codziennie. Polecam wszystkim skorzystania z nizwykle bogatej oferty sklepu Leet!
Powrót do góry
Muminek
Forumholik

PostWysłany: Sro Cze 30, 2021 20:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co w tym roku kupiliście swoim ojcom z okazji ich czerwcowego święta? Ja dla mojego zamówiłam nową wędkę ze strony https://sklepwedkarski.pl/pol_m_Karpiowe_Wedki-45746.html. Mój tata jest zapalonym wędkarzem, więc prezent był oczywiście trafiony w 100%.
Powrót do góry
oset
Forumholik

PostWysłany: Wto Mar 08, 2022 15:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziwi mnie to, że nikt nie wspomniał o książce uśmiech Według mnie, to zawsze bardzo dobry pomysł i myślę, że każdemu przypadłby do gustu. Ostatnio na stronie tej księgarni https://www.taniaksiazka.pl/t/prezenty-dla-mamy udało mi się znaleźć kilka ciekawych propozycji w dobrej cenie. Polecam wam tam zerknąć, a może i wam coś wpadnie w oko.
Powrót do góry
pauula
Forumholik

PostWysłany: Czw Mar 10, 2022 12:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pomysłów na trafiony prezent jest jak widać bardzo dużo uśmiech jeśli macie wśród swoich bliskich kogoś, kto marzy o tatuażu to polecam wręczyć mu voucher do studia uśmiech w Warszawie mogę Wam śmiało polecić Jah Love Tattoo uśmiech Miałam okazję robić tu tatuaż u Mai.
Powrót do góry
lena89899
Forumholik

PostWysłany: Pią Mar 11, 2022 00:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli ma to być prezent dla dzieci , no to myślę, że jednak warto byłoby pójść w stronę słodyczy, bo to w końcu jest coś, co dzieciaki lubią najbardziej i na pewno ucieszą się z jakiś fajnych i kolorowych słodyczy. Powinniście sprawdzić sobie!
Powrót do góry
Annna9222
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Mar 19, 2022 20:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najważniejsze to znać upodobania osoby, dla której kupuje się prezent. Ja aktualnie szukam prezentu dla brata. Wiem, że lubi łowić ryby więc myślę nad jakimś strojem do wędkowania. Tutaj https://pleciona.pl/pl/c/Ubrania/23 odzież wędkarska wydaje się fajna. Muszę wybrać konkretną i zamówić dla niego uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
orszula
Forumholik

PostWysłany: Pon Mar 21, 2022 13:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pauula napisał:
Pomysłów na trafiony prezent jest jak widać bardzo dużo uśmiech jeśli macie wśród swoich bliskich kogoś, kto marzy o tatuażu to polecam wręczyć mu voucher do studia uśmiech w Warszawie mogę Wam śmiało polecić Jah Love Tattoo uśmiech Miałam okazję robić tu tatuaż u Mai.

rzeczywiście Jah Love Tattoo to świetne studio uśmiech tatuaży tu co prawda nie robiłam ale chodzę do Kacpra, który jest mistrzem w piercingu uśmiech
Powrót do góry
Peggy
Forumholik

PostWysłany: Czw Mar 24, 2022 08:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobrym pomysłem byłby jakiś spersonalizowany prezent. Na przykład koszulka lub bluza z nadrukiem. Taki upominek zawsze ma wzięcie i spotyka się z zadowoleniem obdarowanego. Ja często robię takie prezenty. Mam sprawdzony sklep LOLILU https://www.lolilu.pl/34-dzien-chlopaka#/page-2 gdzie zawsze tego typu rzeczy zamawiam. Oferta w nim jest tak szeroka, że spokojnie każdy znajdzie coś, co wpadnie w oko.
Powrót do góry
Gogipa21
Nowicjusz

PostWysłany: Czw Sie 04, 2022 16:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uważacie to za odpowiednie do rozmów?
Powrót do góry
wington
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sie 14, 2022 18:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

plan175.4CHAPthisSterDreaPatrAzzuRobeMichJoseTimeMikeAndrprzyTescGeorMaurTefaWeldHaroGadaJorg
BurdCharWeatMichWillPatrTracThatCentThomAtomPierSinfCrazXVIISimoHansMiroHansMetaPengAloeMove
PushChesCotoEdisHannPetzBookHBecModoXVIISelaLoreGammMacbYeahVentElegHaroLuckEverLycrCotoArkt
EnigSieLSelaNikiVentArteSelaEricAdioElegZoneRondSelaDeepPierJuliZoneHonoXVIIVivaGiorZoneDash
ZoneIggyZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneEspaZoneZoneZoneZoneZoneZoneChet
ZoneVocaKautSonyStudMempElecToreCarlToloJinnStarPolaWindPierDuraWateSTARMagiARAGSherThorJazz
FlowBrigLoveBlacIntrSoutMusiWindmpegmailZanzPhilLighChloChoiThinLifeDancWantDeviLiryJeweBusc
WaltNothKaziHenrJohnKarlEmilLionWillAnatBogdHyunMorePoweVasiFaceGranChipChanAgniFiftStraRony
MoodLarrBrucMPLSRobeAlfrAlleVIIIAfraAlleGonzDegrSileRobekeysBodoThomMicrCyntAnthInteSonySony
SonySighStriContBertInteHappdefiMariHerzWinxmanyAnketuchkasToddQuee
Powrót do góry
wington
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Wrz 04, 2022 17:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnet.rulabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Nie Wrz 04, 2022 17:57    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna -> Z życia gwiazd Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: