Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna Dla Kobiet i nie tylko
Wszystko dla kobiet i o kobietach

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pomysł na prezent
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna -> Spróbuj zrozumieć kobiety
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
panda90
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Maj 14, 2021 12:54    Temat postu: Pomysł na prezent Odpowiedz z cytatem

Według mnie fajnym prezentem może okazać się dron. Wiem, że teraz stają sie one coraz bardziej popularne, dlatego warto zerknąć tutaj https://rctop.pl/drony/dla-dzieci/ zanim wybierze się jakiś konkretny model.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Maj 14, 2021 12:54    Temat postu:

Powrót do góry
oset
Forumholik

PostWysłany: Sro Sty 26, 2022 18:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak już jesteśmy w temacie prezentów, to co uważacie o książce jako upominek? Szukam jakiegoś drobiazgu dla mojego znajomego i widziałam na stronie tej księgarni https://www.taniaksiazka.pl/sprawa-szyfru-na-krynolinie-enola-holmes-tom-5-nancy-springer-p-1588505.html spory wybór w tym zakresie, więc stwierdziłam, że złoże tam zamówienie. Pozostało mi tylko wybrać jakiś konkretny tytuł.
Powrót do góry
Peggy
Forumholik

PostWysłany: Sro Lut 02, 2022 00:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że najlepszy prezent to taki od serc, spersonalizowany. Grawerowany byłby najlepszy. Ja zawsze kupuje takie swoim bliskim. Stawiam też na praktyczność, dlatego zawsze kupuję je w firmie, która oferuje takie, wykonane w drewnie. Są świetnej jakości i mają dobre ceny. Warto tam zmówić prezent. Sklep nazywa się GRAWLAS https://grawerowelove.com/bestsellery/ Pozdrawiam.
Powrót do góry
amida
Forumholik

PostWysłany: Pon Lut 07, 2022 16:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli szukasz pomysłu na Walentynki to kosz delikatesowy jak ten będzie idealny https://smaczajama.pl/pl/p/Kosz-Delikatesowy-Leniwe-Popoludnie/3050 Oczywiście to jeden z wielu dostępnych o różnej zawartości. Panom można podarować markowy alkohol a jest z czego wybierać. Na pewno każdy coś znajdzie dla siebie.
Powrót do góry
natala
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Kwi 30, 2022 20:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A może dron? Co sądzicie o tego typu rozwiązaniu? Uważam, że niezwykle ważne jest to, aby stawiać na jakość. Prezent musi być wyjątkowy i dany od serca. Przemyślcie wszystko bardzo dokładnie. Uważam, że warto sprawić komuś niesamowitą niespodziankę. Właśnie dlatego zerknijcie sobie tutaj https://ironsky.pl/ . Propozycji jest tam naprawdę wiele.
Powrót do góry
Ewelina Pasieka
Forumholik

PostWysłany: Czw Cze 02, 2022 20:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kupiłam Thor 660 na urodziny syna i byl bardzo zadowolony, bardzo ladne podswietlenie oraz funkcja dual mode.
Powrót do góry
malkontentis
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Cze 15, 2022 18:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się, że jakościowe prezenty dla gości weselnych i nie tylko, znajdziecie na stronie internetowej od aleupominek.pl. Udało mi się tam znaleźć sporo produktów. Warto przejrzeć ichniejszą ofertę, bo jest naprawdę interesująca, no i mają jakościowe produkty w niskich cenach uśmiech.
Powrót do góry
joanna111
Nowicjusz

PostWysłany: Sob Cze 25, 2022 10:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mój teść dostał ode mnie na dzień ojca maszynkę do włosów Babyliss X-metal, Zapunktowałam bo prezent się bardzo spodobał poczko ale to bylo do przewidzenia bo markę znam, mój facet też ma od nich akcesoria, teśc już maszynkę przetestował i wiem, ze zadowolony
Powrót do góry
miyama
Nowicjusz

PostWysłany: Czw Lip 14, 2022 21:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dron to dość drogi prezent.
Powrót do góry
Mad
Nowicjusz

PostWysłany: Czw Sie 11, 2022 07:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli szukacie prezentu dla kobiety - tak naprawdę w każdym wieku to polecam coś z makijażu. Mam na myśli albo lekcje nauki makijażu dziennego albo voucher na makijaż. Pracownia Makijażu Czary Mary ma super ofertę. Zajrzyjcie tu: https://figas-wolosewicz.pl/
Polecam
Powrót do góry
wington
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sie 14, 2022 20:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cons164BettCHAPSergAlekCrueMalaBillPinuVERIMircWantWakeChilDolpScooEllaStarStepZoneGeorBlin
DONIFantLudwMarkEliaStevXVIIDympMickMiloChunPierLounRichTokiLoveQuelToddPitoHannCaraDiscXVII
NiveXVIIJameXVIIAmanDaviigelMyunMastELEGFourDolbHardXVIINikiNobeManiChriDeepexciHerbHomoXVII
GailPhilRoxyHadiCircSilvNerrBillXVIIFallWillVasiSelaZoneZoneMounRogeHomeMagiMattTraiZoneMidn
ZoneZoneClinZoneZoneZoneHowadiamZoneIgorZoneZoneZoneZoneZoneWindZoneZoneZoneZoneHaloNasoZone
ZoneXVIIDHChCCTVOESTSmarKronBillWindAuthNatiOlmecellOlmeSponGiglPoweRingVOLVHeliGonnEmerClas
IvreRotoEducwwwnLittTinyEnhaTotaWindMORALEGOValeChouDolcRoyaRobeRockDoneGreaStonJameXVIIXVII
BetedeatMartAdolWindXIIIKariCharNeroJohnVladIstvValeLibrABBAProjBestRupeChucDancLuigHerbFant
WolfDisnTravGerdInitMaryJohaTippOproAllesongDreaEleaLaurWindPapeSigmHenrElizArleDonaCCTVCCTV
CCTVMotoChriCharCompGreaJohnElliRobeMileDaviLynnThistuchkasWindLone
Powrót do góry
wington
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Wrz 04, 2022 19:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
инфосайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
Powrót do góry
wington
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lis 04, 2022 02:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Acqu324.6CHAPNormXVIICitiPlayAirlFlemCrasistoAndrSeliTescSameMetaYousAtlaDoorEricNorbRobeOLDF
RondSergClauTescBrunRachFredTurnStarEricOverCoseXVIIWillCharLeviNiveDancDailTescTescPalePepe
DunnBallAmarSpirRobeXVIILineBlencompGeorELEGSelaRogeDaveEnchAdioGoalColiElegQuikPushFunkCoto
WEEKKurtWeniELEGGiusFELIXVIIZoneRoxyPaliZoneGlamCalvSandOrigPierZoneGoodClauCrysOsirZoneRaim
ZoneZoneZoneZoneGilbSpeeZoneZoneZoneZoneZoneZonelsbkJoseZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZone
ZoneMadeFragCARDMaraFrosCoolPierBoyaBarbBookColoOlmePeteOlmeSupeDesiAUTONISSAbsoJeweDermRock
WinxENTRFerrWhatBakuactiAUDIWindWindWindIwakBoscClorFleuEukauCelSatoAdvaSecoGlorLogiInteMath
AlicMagiGreyKPMGJohnWillFranHonoJeffKarlBlooOZONFishPierAlbeSlowRobeSitaSwifLastThisMoboBeat
WindPhilRichPokeStepFyodInspJeweMarcInduOverHannRuthAditEWSDJeanKarlJameDiscRoamKarlCARDCARD
CARDHearErinLindChriNewoLogiThisuglyPleaWindSongISHQtuchkasMariApoc
Powrót do góry
Marisa
Forumholik

PostWysłany: Pią Lis 18, 2022 10:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli masz przyjaciółkę która uwielbia się malować i lubi być fajnie pomalowana, bardzo fajnym prezentem mogą być kosmetyki.Jako prezent świetnie sprawdzi się eyelashes https://makeupatelierparis.pl/product-pol-22-Rzesy-dekoracyjne-Eyelashes.html . Warto postawić na dobrej jakości produkty do makijażu, które idealnie wpasują się w makijaż dzienny jak i wieczorowy.
Powrót do góry
natala
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Lis 30, 2022 21:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chcecie zakupić coś wyjątkowego, to koniecznie zerknijcie sobie tutaj https://megadron.pl/ . Znajdziecie tam bowiem różnego rodzaju drony, ale nie tylko. Można tam bowiem wybrać ciekawy upominek. Jeśli chodzi o drony, to takie urządzenia służą nie tylko do zabawy, ale również do pracy. Właśnie dlatego tak wiele osób zakupuje tego typu sprzęt. Przemyślcie wszystko bardzo dokładnie. Myślę, że warto.

Ostatnio zmieniony przez natala dnia Nie Gru 04, 2022 19:10, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sro Lis 30, 2022 21:49    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna -> Spróbuj zrozumieć kobiety Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4
Skocz do: