| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
tamara01 Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Lip 21, 2021 12:46 Temat postu: |
|
|
Uwielbiam świece. Chociaż teraz raczej poszły w odstawkę, ale jesienią i zimą to najlepszy sposób na udekorowanie wnętrza i zrobienie w nim fajnego klimatu. Teraz zastanawiam się nad zakupem pierwszych sojowych świec, bo podobno są lepszą opcją niż te zwykłe. Ale do tej pory nigdy ich nie używałam, więc może czas zobaczyć różnicę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lip 21, 2021 12:46 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
asel Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Sie 10, 2021 12:32 Temat postu: |
|
|
bardzo mi się podobają świeczki sojowe  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
klara12 Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Wrz 23, 2021 20:39 Temat postu: |
|
|
Uwielbiam świeczki i lampki w okresie jesienno-zimowym W tym roku będziemy mieć jeszcze kominek od Producent Kominków - Ignif to już w ogóle będzie mega klimacik w domu A wy macie kominek? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Irenka12 Forumholik
|
Wysłany: Czw Paź 28, 2021 07:32 Temat postu: |
|
|
Ojej! Moje klimaty, uwielbiam świece, posiadanie ich udzieliło mi się od mamy, najbardziej kocham świece ozdobne, zakupuje je w najlepszym sklepie https://decorlovers.pl/swiece-ozdobne/ takie rodzaje, taki wybór no i ceny spoko  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natala Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Gru 09, 2021 10:00 Temat postu: |
|
|
| A sprawdzaliście już świece rzepakowe? Jeśli nie, to myślę, że naprawdę warto. Bardzo ładnie się prezentują i są praktyczne. Prawda jest taka, że zawsze należy stawiać na praktyczne i eleganckie rozwiązania i to niezależnie od tego czy kupujemy świece dla siebie czy na prezent. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adaa Forumholik
|
Wysłany: Pon Lut 14, 2022 09:52 Temat postu: |
|
|
| Osobiście jestem ogromną fanką świec zapachowych i stale staram się odkrywać nowe firmy i kompozycje zapachowe. Obecnie, moim największym ulubieńcem jest zdecydowanie mój typ numer jeden czyli Miluli https://miluli.pl/kategoria/swiece-sojowe-i-kadzidla/ takim fajnym dodatkiem jest zdecydowanie "Świeca Sojowa Palo santo 135g" która jest bez GMO jest w 100% bezpieczny dla zdrowia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
melcia11 Forumholik
|
Wysłany: Pią Lut 25, 2022 11:09 Temat postu: |
|
|
Ja jestem dużą fanką zapachów do mieszkania, ale o wiele bardziej wolę olejki zapachowe niż świece. Moim zdaniem one lepiej pachną no i są też bardziej 'uniwersalne' jeśli chodzi o użycie bo można je używać na wiele sposobów - zarówno w kominku jak i np w nawilżaczu powietrza  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
charlotte1991 Forumholik
|
Wysłany: Nie Lut 27, 2022 21:29 Temat postu: |
|
|
Świeczki zawsze tworzą niesamowity klimat U nas nigdy ich nie brakuje. Dodatkowo mamy kominek elektryczny z kominki-kwidzinski.pl, który jest włączany codziennie jesienią i zimą. Daje to super klimat i nastrój w salonie. Całą rodziną zawsze siedzimy i opowiadamy sobie co nas spotkało danego dnia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Oliwia43 Nowicjusz
|
Wysłany: Nie Maj 08, 2022 21:22 Temat postu: |
|
|
| No to weź pod uwagę także świetny sklep Miluli, które zdecydowanie mogę Wam polecić jeżeli chodzi o różnorodność nut zapachowych, no i też świetnie wyglądają. Numer jeden to u nas wersja "Świeca Sojowa Pomarańczowy miś". Będziecie zachwyceni! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wington Przyjaciel forum
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wington Przyjaciel forum
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wington Przyjaciel forum
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adaa Forumholik
|
Wysłany: Wto Lis 08, 2022 10:33 Temat postu: |
|
|
| Możesz w takim razie zawsze wziąć pod uwage jeden z moich ulubionych sklepów Miluli u których będziecie mogli znaleźć szeroki wybór propozycji w naprawdę genialnych zestawieniach, poza tym super się prezentują. Dlatego sprawdź na przykład taką opcję jak Świeca Sojowa Kwiecisty bukiet https://miluli.pl/produkt/swieca-sojowa-kwiecisty-bukiet-135g/ do tego świece bez parafiny z bawełnianym knotem to gwarancja tego, że ciepłe światło i piękny zapach, nie wpłynie negatywnie na jakość powietrza w pomieszczeniu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Malwina Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Lis 17, 2022 16:44 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o świece zapachowe to ja od lat kupuje je w jednym, sprawdzonym sklepie, czyli Bispol! Fajna cena, wiele różnych zapachów i wzorów, czyli to co szukam Teraz przed świętami mają fajne oferty na zestawy, idealne jako prezent pod choinkę https://www.sklep.bispol.pl/shop/pod-choinke Polecam sprawdzić i zrobić sobie prezent samemu albo komuś bliskiemu  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wington Przyjaciel forum
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|