Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna Dla Kobiet i nie tylko
Wszystko dla kobiet i o kobietach

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

wykładzina
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna -> Ozdoby
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ciri
Nowicjusz

PostWysłany: Czw Cze 15, 2017 13:46    Temat postu: wykładzina Odpowiedz z cytatem

wykładzina macie? posiadacie? Od jak dawna? Jak się sprawuje wykładzina u Was w domu czy mieszkaniu?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Czw Cze 15, 2017 13:46    Temat postu:

Powrót do góry
kropka
Forumholik

PostWysłany: Pią Cze 21, 2019 10:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wykładziny mają wiele zalet i właśnie wracają do łask. Co mnie nie dziwi, bo tak naprawdę to bardzo wygodne rozwiązanie do domu. I wcale nie takie trudne w utrzymaniu czystości jak to niektórzy mówią. Wystarczy regularnie odkurzać i prać, ale to podobnie jak z dywanem. Natomiast wykładzina dla mnie jest lepszym rozwiązaniem niż dywan, bo mam pod nią położony specjalny podkład - pianocarpet - http://www.pianomat.pl/pianocarpet/. Ma on wiele zalet, ale najważniejsza to taka, że nawet stosunkowo tania wykładzina położona na nim daje efekt tzw. miękkiego podłoża, czyli chodzi się po niej jak po luksusowym miękkim dywanie uśmiech Nie bez znaczenia jest także fakt, że taki podkład dobrze podłogę dociepla, a także ją wycisza.
Powrót do góry
zenka
Forumholik

PostWysłany: Nie Lip 28, 2019 17:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam deskę drewnianą w całym domu, poza łazienką i kawałkiem kuchni - mega trwała i łatwa w pielęgnacji wbrew pozorom. Zamawialiśmy w Prodexpolu - znany producent, mają uznanie i doświadczenie, ogromna wiedzę. Możesz u nich pytać o wszystko. Aha, maja dobre ceny.
Powrót do góry
adrian
Nowicjusz

PostWysłany: Pon Lip 29, 2019 17:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też zachęcam do zakupów u producenta - Prodexpol ma sporo fajnych desek, parkiety i listwy a nawet drewniane drzwi. Mozna korzystać z promocyjnych cen, na stronie specjalna zakładka jest dla takich.
Powrót do góry
mieszanka
Nowicjusz

PostWysłany: Sro Lis 06, 2019 11:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

u mnie w domu to mamy dywany, ale też nie takie zwykłe tylko starałam się wybrać takie porządne modele i to w dodatku ręcznie wykonane w Indiach. Jeśli chcecie zobaczyć jakie to modele to zerknijcie na propozycje od carpet decor
Powrót do góry
Reklama
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Mar 05, 2021 20:57    Temat postu: Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Liczby Fibonacciego na rynku FOREX, czyli Harmonic Trading bez tajemnic
Powrót do góry
malkontentis
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Sie 18, 2021 13:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiecie co, z tego co wiem, to firma http://sagar.com.pl/ oferuje szeroki wybór różnorodnych wykładzin do firm i nie tylko. Wiem, że maja w ofercie również wykładzinę ścienną, antystatyczną i wyciszającą. Sprawdźcie w wolnej chwili ich stronę, a na pewno znajdziecie tam coś, co wam się spodoba.
Powrót do góry
Gruszka95
Forumholik

PostWysłany: Pią Wrz 03, 2021 21:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pewnie, że tak. Ja na pewno mogę Wam już teraz podpowiedzieć, byście w pierwszej kolejności zastanowili się nad tym, co realnie mogłoby sprawdzić się w Waszym przypadku. Na stronie https://www.coniveo.pl/dla-domu/plytki-i-panele-winylowe-lvt macie sporo cennych informacji na temat odpowiedniej aranżacji biura, więc na pewno warto zwrócić na to uwagą.
Vidlnje8j
Nowicjusz

PostWysłany: Pią Paź 08, 2021 21:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jaka najlepsza do czyszczenia?
-
odpluskwianie warszawa
Powrót do góry
Smartfonka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Lis 06, 2021 17:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kiedyś faktycznie preferowałam wykładzinę, ale od czasu jak mam w domu sporo czworonożnych przyjaciół wolę sprzątać dywany i panele. Już się tak przyzwyczaiłam, że właśnie jestem na etapie wyboru dywanu shaggy https://panidywanik.pl/84-dywany-typu-shaggy Zastanawiam się jeszcze nad kolorem.
Powrót do góry
Lajla
Forumholik

PostWysłany: Sob Lis 20, 2021 19:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak już rozmawiamy o dokładnie, to powiem wam, że ja ostatnio zdecydowałam się wyprać swoje dywany w profesjonalnej pralni chemicznej pralnia-warszawianka.pl. Już nie miałam siły na kolanach ich dopierać, a oni poradzili sobie z nimi bardzo szybko i bezproblemowo. Polecam się do nich zgłosić, a na pewno nie pożałujecie
Powrót do góry
Olimpia
Forumholik

PostWysłany: Nie Gru 19, 2021 18:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam wykładzinę w sypialni uśmiech Muszę przyznać, że był to dobry pomysł. Pomieszczenie wygląda przytulniej i jest o wiele cieplej uśmiech Jeśli decydujecie się na wykładzinę, to warto znaleźć dobrą firmę, która zajmuje się jej praniem. Ja bardzo polecam http://www.clis.pl/ profesjonalnie piorą dywany, wykładziny i tapicerki w samochodach uśmiech
Powrót do góry
zenka
Forumholik

PostWysłany: Pon Gru 27, 2021 19:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi o dywany to ja nie lubię ich prać, dlatego wolę skorzystać z https://www.pralnia-warszawianka.pl/. To pralnia na telefon, a to oznacza, że oni dojeżdżają do klienta, biorą dywan i piorą u siebie i potem odwożą go z powrotem. Jak dla mnie mega fajna usługa.
Powrót do góry
PaulinaW
Forumholik

PostWysłany: Pią Kwi 01, 2022 14:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem wykładzina poszła do lamusa i teraz najlepsze są panele. Panele ale jakie? I tu się pojawia problem z wyborem. jeśli nie wiecie jakie najlepsze są panele do waszego mieszkania polecam poczytać panele winylowe czy laminowane https://my-floor.pl/panele-winylowe-czy-laminowane/ . Polecam przeczytać
Powrót do góry
Arkadiusz1
Forumholik

PostWysłany: Sro Maj 25, 2022 17:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale przecież dzisiaj da się o wiele skuteczniej poradzić sobie z dobraniem takich rozwiązań podłogowych, które odpowiednio sprawdzą się w Waszym przypadku. Ja czytałem na stronie https://www.coniveo.pl/dla-firm/dodatkowe/narzedzia-do-montazu-wykladzin-romus więcej o narzędziach do montażu i zastanawiam się, czy ktoś z Was korzystał z takich rzeczy. Co sądzicie na ten temat?
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sro Maj 25, 2022 17:02    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dla Kobiet i nie tylko Strona Główna -> Ozdoby Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: