| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
OlgaRoman Nowicjusz
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2020 10:38 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
DebbieBlack Forumholik
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
DebbieBlack Forumholik
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Irenka12 Forumholik
|
Wysłany: Pon Paź 05, 2020 19:56 Temat postu: |
|
|
| Jestem w trakcie urządzania swoich czterech ścian. Myślę nad tym czy kupić donice ogrodowe i w nich zasadzić rośliny takie jak skrzydłokwiat. Myślcie, że w mieszkaniu rośliny tej wielkości to dobry pomysł? Jeszcze zastanawiam się nad jakimiś palmami. Wielkość mojego mieszkania to ok.80m2. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
anulka30 Nowicjusz
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Irenka12 Forumholik
|
Wysłany: Pon Lut 01, 2021 11:23 Temat postu: |
|
|
| kochani jak zielone krzewy, jak zadbane i pięknie się pnące to polecam https://szkolkawrzos.pl/ mogą wysłać ale posiadają również sklep stacjonarny, więc jak ktoś jest z okolicy to śmiało może kupić, ja jeszcze nie przypominam sobie, że byłam niezadowolona, zawsze wszystko odpowiednio dobrane i zabezpieczone. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama Przyjaciel forum
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
hossen Przyjaciel forum
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tamara01 Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Kwi 27, 2021 14:08 Temat postu: |
|
|
Ja długo wzbraniałam się przed roślinami, bo wydawało mi się, że zupełnie nie mam do nich podejścia. Ale potem powoli zaczęłam sprowadzać do domu kolejne okazy. Teraz mam ich kilka, w tym m.in. paprotki, malutkiego bambusa, fikusa, zamiokulkasa i dracenę - i póki co jakoś nie mam z nimi problemów (oby tak dalej, bo muszę przyznać, że świetnie pasują do wnętrza)  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
malkontentis Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Sie 12, 2021 19:33 Temat postu: |
|
|
| Ja mam ogród, ale może się komuś post przyda. Niedawno znalazłem świetną kosiarkę spalinową pod tym adresem: https://www.alpina-garden.com/pl/. Moim zdaniem jest to bardzo wysokiej jakości i doskonały sklep internetowy, który dostarcza kompleksowe rozwiązania do tego, aby zadbać o swój piękny ogród lub stworzyć swój wymarzony. Moim zdaniem warto sprawdzić ich ofertę, bo znajdziecie tam świetny sprzęt w bardzo dobrej cenie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ewa5678 Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Sie 24, 2021 16:33 Temat postu: Re: Moje roslinki domowe |
|
|
ostatnio zakupiłam Kwiaty z ceramiki są jak żywe
jestem zakochana w kwiatach ceramicznych z Pracowni witraży i ceramiki - SPEKTRUM |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aniś Forumholik
|
Wysłany: Wto Sie 24, 2021 19:28 Temat postu: |
|
|
Ooo, ja to mam ogrom roślin w domu, m.in. monsterę, fikusy, geranium, dracenę, aloesy czy asparagusa. Powiem wam, że tych roślin przybywa i przybywa, niedługo miejsca na parapetach nie będzie... Co do miejsca zaopatrzenia to ja w Szczecinie większość roślin kupiłam w Centrum Ogrodniczym Lawenda, mieszczą się na Bukszpanowej http://www.centrumogrodniczelawenda.pl/kontakt Mają ładne, zdrowe roślinki i ceny nie wzięte z kosmosu. Nawozy, podłoża, środki ochrony roślin też tam najczęściej kupuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
amida Forumholik
|
Wysłany: Nie Wrz 12, 2021 22:10 Temat postu: |
|
|
| Jak lubisz rośliny i kolor zielony to mam lepsze rozwiązanie w postaci ścian z sztucznymi kwiatami które zakupisz tutaj https://green-designers.pl/ogrody-wertykalne Super rozwiązanie dla osób które nie potrafią się zajmować roślinami a chcą zielony zakątek w domu. Pięknie to wygląda w salonie i radzę skorzystać bo koszt nie jest wygórowany. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wington Przyjaciel forum
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wington Przyjaciel forum
|