| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
tosska97 Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Lis 10, 2021 14:56 Temat postu: Świece ozdobne |
|
|
| Lubicie świece zapachowe/ozdobne? Gdzie i jakie kupujecie? Jakoś zawsze omijałam ten temat, a ostatnio zaczęły mi się właśnie podobać świeczki, chciałabym jednak kupić coś sprawdzonego, żeby sam wosk był też "zdrowy" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lis 10, 2021 14:56 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
natala Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Lis 10, 2021 20:47 Temat postu: |
|
|
| Jeśli chcesz stworzyć naprawdę wyjątkowy klimat, to poczytaj sobie o świecach OTSO HANDMADE. Mają bowiem wiele zalet. Na pewno plusem jest to, że są sojowe, a dzięki temu emitują o 90% mniej dwutlenku węgla niż świece parafinowe. Pięknie pachną i ładnie wyglądają. Nie zawierają toksyn, więc są bezpieczne i praktyczne. Tutaj https://otsohandmade.pl można się dowiedzieć więcej na ich temat. Myślę, że pomysł jest wart uwagi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lubieplacki Nowicjusz
|
Wysłany: Nie Lis 14, 2021 22:13 Temat postu: |
|
|
Lubię świeczki i kupuję w różnych miejscach, choć ostatnio najczęściej w Internecie :-) w tym sezonie moim odkryciem są świece z drewnianym knotem i chyba zawładną moim domem do Świąt xD
A co do świeczek ogólnie to warto zwracać właśnie uwagę z czego są te świeczki - tak jak koleżanka wspomniała świece sojowe są godne uwagi i zdrowe, ja dodatkowo lubię też świeczki z wosku pszczelego (naturalnego oczywiście). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tosska97 Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Lis 16, 2021 16:57 Temat postu: |
|
|
Właśnie też słyszałam o tych świeczkach z drewnianym knotem, że tak fajnie "strzelają". Choć ten wosk pszczeli też brzmi dobrze.
A znasz może jakiś dobry sklepik internetowy, gdzie można by zamówić kilka rodzajów takich świeczek? Sobie bym wypróbowała i sojowe, i pszczele i te "drewniane" za jednym zamachem :-) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lubieplacki Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Lis 18, 2021 12:32 Temat postu: |
|
|
| Na Notino mają dość ciekawy wybór świec różnego rodzaju. I można się na darmową przesyłkę załapać. Ja kupowałam właśnie tam ostatnio, bo chciałam świeczkę na prezent, a tam można od razu domówić usługę pakowania. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tosska97 Nowicjusz
|
Wysłany: Pią Lis 19, 2021 13:45 Temat postu: |
|
|
Ooo dziękuję nie wiedziałam, że na Notino mają też świeczki xD |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natala Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Sty 22, 2022 22:54 Temat postu: |
|
|
| Ciekawym rozwiązaniem mogą okazać się świece sojowe. Myślę, że zawsze należy stawiać na jakość oraz praktyczne rozwiązania. Takie świece nie tylko ładnie wyglądają, ale również tworzą niesamowity klimat. Dzięki nim można się zrelaksować i zapomnieć o codziennych problemach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MałePiekiełko Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Lut 03, 2022 14:45 Temat postu: |
|
|
| Mnie osobiście bardzo podobają się świeczki, zwłaszcza takie naturalne i z wtopionymi przykładowo kwiatkami czy innymi rzeczami. W sumie w sieci jest wiele inspiracji na to, jak też samodzielnie wykonać takie świece. Natomiast przykładowo naturalny Kerasoy Container macie chociażby tutaj https://allegro.pl/oferta/wosk-sojowy-do-swiec-kerasoy-container-1kg-11642159929 w dobrej cenie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adaa Forumholik
|
Wysłany: Pon Lut 14, 2022 09:45 Temat postu: |
|
|
| Według mnie jednymi z ciekawszych form upominków dla przyjaciółki, czy mamy są wyjątkowe świece zapachowe które będziecie mogli znaleźć także w ofercie marki Miluli https://miluli.pl/kategoria/swiece-sojowe-i-kadzidla/ u których zdecydowanie świetnych propozycji nie brakuje które są w pełni zdrowe dla zdrowia bez GMO. Moim numerem jeden jest zdecydowanie Świeca Sojowa Jagodowa konfitura 135g |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wandzia93 Nowicjusz
|
Wysłany: Pią Lut 25, 2022 10:39 Temat postu: |
|
|
Kocham świeczki ozdobne! Mam swoje ulubione sklepy internetowe, a ostatnio ciągle zamawiam w https://yooka.pl/. W ofercie mają naturalne świece sojowe, które pachną przepięknie i są świetnej jakości. Jeśli tak, jak ja jesteście fankami świeczek, to koniecznie musicie do nich zajrzeć . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Oliwia43 Nowicjusz
|
Wysłany: Nie Maj 08, 2022 21:24 Temat postu: |
|
|
| To możesz sprawdzić sobie oczywiście sklep Miluli https://miluli.pl/kategoria/swiece-sojowe-i-kadzidla/ u których będziecie mogli znaleźć szeroki wybór propozycji w naprawdę genialnych zestawieniach, poza tym w pełni bezpieczna bez parafiny. Dajcie znać jakie są Wasze ulubione zapachy! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
elena Forumholik
|
Wysłany: Czw Maj 12, 2022 17:32 Temat postu: |
|
|
| Świece zapachowe to dobry sposób na relaks, a dodatkowo poprawiają klimat w mieszkaniu. Osoby, które dbają o środowisko, mogą zdecydować się na świece sojowe, które pachną równie pięknie, ale są ekologiczne, bo składają się z samych naturalnych substancji. Można też kupić świece do masażu, które pomogą zrelaksować się. Na MadamNatura są dostępne. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karola_lina Forumholik
|
Wysłany: Wto Maj 24, 2022 11:35 Temat postu: |
|
|
| Bardzo zainteresowała mnie ostatnio moda męska jaką można się inspirować w sieci. Szukając ubrań dla męża czy syna można zerknąć na takie podpowiedzi. W sieci szybko zamówimy takie produkty. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wington Przyjaciel forum
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wington Przyjaciel forum
|